Крипто стратегът Джейсън Пицино очаква бъдещ възход на алткойн пазара.

...
Крипто стратегът Джейсън Пицино очаква бъдещ възход на алткойн пазара.
Коментари Харесай

Ето кога можем да очакваме бичия пазар при алткойните

Крипто стратегът Джейсън Пицино чака предстоящ напредък на алткойн пазара. Пицино допусна, че на някои алткойн планове може да им отнеме към 12 месеца, с цел да изпитат сходна траектория на напредък, следена сред декември 2020 година и май 2021 година

Пицино твърди, че сезонът на алткойните ще стартира едвам когато се види спад в преобладаващата позиция на Биткойн (BTC.D). Той изрази подозрения, че в границите на идната година ще станем очевидци на различен солиден алткойн сезон, какъвто се видя през първите месеци на 2021 година

Вместо това той счита, че подобен сезон може да се случи към началото на 2025 година или към края на 2024 година

Индексът на преобладаващата роля на Биткойн мери каузи на общата пазарна капитализация на криптовалутите, който принадлежи на Биткойн . Бичата графика на BTC.D допуска, че Биткойн придобива по-голям пазарен дял за сметка на алткойните.

По време на шестмесечния напредък на алткойните, който завърши през май 2021 година, преобладаващата позиция на Биткойн спадна от своя връх от 73% до почти 40%, както е посочено от търговеца.

Пицино следи от близко графиката на BTC.D и предвижда, че превъзходството на Биткойн ще се усили от настоящето си равнище от почти 52% до предходните равнища на поддръжка от 56%, 58% или 60%.

След като тези прагове бъдат достигнати, BTC.D може да доближи своя връх и да претърпи следващ спад, което евентуално ще означи началото на нов път за алткойните и следваща алткойн напредък

Пицино признаа, че е допустимо да има интервали, в които господстващото състояние на Биткойн да отстъпи, което ще разреши на някои алткойн планове да се разраснат.  

Въпреки това той предизвести, че многочислени алткойн планове няма да оцелеят в дълготраен проект, като акцентира суровата статистика, че 99% от тези планове в последна сметка се провалят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР