Крипто пейзажът напоследък е свидетел на забележителна промяна. Вечно динамичният

...
Крипто пейзажът напоследък е свидетел на забележителна промяна. Вечно динамичният
Коментари Харесай

Американските крипто трейдъри трупат Polygon, TRON и Pomerdoge – предстои ли скок?

Крипто пейзажът в последно време е очевидец на забележителна смяна. Вечно динамичният темперамент на крипто пазара сподели разнообразни нюанси на представянето на доста криптовалути.

Американските крипто трейдъри сега всеобщо натрупат Polygon (MATIC), Tron (TRX) и Pomerdoge (POMD) , което поражда спекулации за евентуално рали.

В тази публикация ще разгледаме придвижването на цените точно на тези токени.

Инвестиралите в Polygon (MATIC) чакат с неспокойствие Polygon 2.0

Polygon (MATIC), известно DeFi решение, сполучливо сътвори ниша в блокчейн пространството. Въпреки това траекторията на плана е подготвена за промяна с идното стартиране на Polygon 2.0.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Тази актуализация има за цел да се оправи с провокациите, свързани с мащабируемостта, пред които са изправени блокчейн платформите.  

Инвеститорите чакат, че този ъпгрейд ще притегли нови консуматори и разработчици към платформата. Освен това те чакат ъпгрейдът да провокира скок на цените, защото към мрежата се причисляват повече консуматори.  

За страдание обаче, пътуването на Polygon през юли беше белязано от волатилност.  

Въпреки първичните впечатляващи облаги, планът се сблъска с неуспехи. Това накара както вложителите, по този начин и запалянковците да чакат с неспокойствие признаци на евентуално възкръсване.  

Според CoinMarketCap цената на Polygon все още на писане на публикацията е към $0.6924, което съставлява растеж от 2.5% през последните 7 дни.

Tron (TRX) разгласява седмичен доклад  

Последния седмичен доклад на Tron (TRX) демонстрира голяма интензивност в мрежата. Общият брой на сметките в Tron е достигнал 176,462,404. Освен това броят на транзакциите в мрежата е надхвърлил $6.2 милиарда.

За страдание, TRX продължава да се търгува по мечи метод. Към момента на пресата TRX се търгува за $0.0773, без значими придвижвания за последните 24 часа или 7 дни. Въпреки това техническите индикатори сочат за допустимо рали на цените.  

По-специално, Tron мина 200-дневната пълзяща междинна на седмичната графика, което демонстрира мощен бичи подтик. Пазарните настройки остават оптимистични във връзка с представянето на Tron.  

Освен това както седмичните RSI знаци, по този начин и MACD укрепват бичата позиция. Интересно е, че при продължаващ напън от страна на купувачите има капацитет Tron да даде началото на нов прогресивен тренд и да се придвижи нагоре.

Pomerdoge (POMD) продава над 50 милиона токена  

Подобно на Tron и Polygon, американските крипто трейдъри също са бичи настроени към Pomerdoge (POMD) . През миналата седмица те са закупили милиони токени. Pomerdoge се отличава от многочислените други меме токени на крипто пазара, като основава меме монети с действителни приложения.  

Тази уникалност провокира забележителен възторг в крипто общността, привличайки огромен брой вложители. Настоящата фаза на предварителна продажба на Pomerdoge предлага на вложителите опция да влязат в плана на ранен стадий. Освен това Pomerdoge се приготвя да показа новаторска Play-to-Earn (P2E) игра.  

Тази игра има за цел да сплоти играчите в международен мащаб, като предизвиква основаването на мрежи и също по този начин основава благоприятни условия за печелене. Освен това потребителите могат да повдигнат своите цифрови герои до първокласен статус и да създават персонализирани предмети за своите аватари. Впоследствие играчите, които реализиран златен статус в Pomer, ще получат достъп до изключителния пазар на играта – Pomerplace.  

Това е от голямо значение, защото той служи като платформа, където играчите могат да търгуват с скъпи предмети, като да вземем за пример джаджи и кожи. Цената на токена Pomerdoge сега е $0.007 за токен. Анализаторите предвиждат скок на цената от 17x и 50x през идващите месеци.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР