Разследване на пътнотранспортно произшествие на главния път в района на

...
Разследване на пътнотранспортно произшествие на главния път в района на
Коментари Харесай

Изплуваха още подробности за автомелето с ранени край Маказа, има задържан

Разследване на пътнотранспортно произшествие на основния път в региона на село Върхари е стартирано в полицията в Момчилград, оповестиха от полицията.

Тежкият пътен случай с четирима потърпевши стана на 12 май към 8,45 часа. По първични данни погрешно изпреварване е предизвикало пътното произшествие, при което лек автомобил " БМВ " с 24-годишен лидер при прибиране в своята пътна лента блъснал движещ се пред него " Фолксваген ", който в резултат на удара навлязъл в насрещната лента и се блъснал в " Мерцедес ".

45-годишната лидерка на фолксвагена и пътуващите в него 7-годишна и 17-годишна, а също и 13-годишен от мерцедеса са били превозени от екипи на Центъра за незабавна помощ в кърджалийската болница. Трима от тях са настанени за лекуване, а малолетното момиче е било превозено в пловдивска клиника.

Екип на пожарната в Момчилград оказал помощ на незабавните медици за преместване на потърпевшите до колите за спешна помощ, а по-късно обезопасил авариралите коли.

Движението в региона за няколко часа беше пренасочвано от полицейски екипи през Момчилград и село Градинка. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е направила оглед.

Тестовете за алкохол и опиати на водачите са с негативни резултати. Установено е, че лекият автомобил " БМВ " е със служебно прекъсната регистрация на съображение чл.143, ал.10 от ЗДвП поради липса на годна застраховка " Гражданска отговорност ". Водачът му е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство.

Работата по изясняване на произшествието не престават група " Охранителна полиция “ и проверяващ служител на реда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР