Крипто пазарът се намира във вълнуващ момент, в който инвеститорите

...
Крипто пазарът се намира във вълнуващ момент, в който инвеститорите
Коментари Харесай

Arbitrum и Maker остават на заден план – VC Spectra надминава всички очаквания

Крипто пазарът се намира във трогателен миг, в който вложителите считат, че краят на крипто зимата скоро ще докара до мощен бичи пазар.

Всички вършат прогнози за това кои токени ще бъдат най-добре представящите се. Интересно е, че доста вложители залагат на VC Spectra (SPCT) , който съгласно тях ще надмине Arbitrum (ARB) и Maker (MKR). Защо? Нека разберем.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Arbitrum (ARB) се намалява, защото Optimism надвишава броя на дневните транзакции

Arbitrum (ARB) спадна внезапно през последните няколко седмици, което накара доста вложители да се изплашат . На 10 юли монетата се търгуваше за $1.12. На 15 юли Arbitrum (ARB) скочи с 16.9% до $1.31. Около седмица по-късно тя спадна с 5.3% до $1.24 на 22 юли. След това Arbitrum (ARB) се намали в допълнение с 4.8% , с цел да доближи $1.18.



Спадът на цената на Arbitrum (ARB) съответства с това, че главният му съперник Optimism го изпревари по брой на дневните транзакции . Сега вложителите са любопитни да видят дали Arbitrum (ARB) ще изпревари Optimism по интензивност на транзакциите преди края на годината.

Бичи настроените вложители чакат Arbitrum (ARB) да нарастне с 40% до $1.6 до края на годината, базирайки се на предстоящото нарастване на мрежовата ѝ интензивност . Мечите вложители предвиждат спад на Arbitrum (ARB) с 10.5% до $1.02, базирайки се на стабилната конкуренция на Optimism.

Maker (MKR) се повишава мощно след успеха на XRP

Maker (MKR) бележи внезапен напредък през последните няколко седмици. На 7 юли монетата се търгуваше за $935. Повече от седмица по-късно Maker (MKR) нарастна с 6.2% до $993 на 16 юли. След това скочи с 15.9% до $1,15 на 21 юли. Maker (MKR) спадна с 9.4% до $1,042 на 24 юли, преди да скочи с 20% до $1,259 на 30 юли. Към 1 август Maker (MKR) се търгува на цена от $1,294.

Някои анализатори допускат, че повишаването на Maker (MKR) се дължи на вълнението на крипто пазара след изненадващата победа на Ripple над SEC. Сега всички погледи са ориентирани към Maker (MKR) и към това дали ще успее да резервира ралито си.

Очаква се Maker (MKR) да нарастне с 4,3% до $1,350 заради предстоящото нарастване на дневния му търговски размер . Въпреки това, вложителите, които са настроени мечи, настояват, че Maker (MKR) ще спадне с 22% до $1,009 преди края на годината, базирайки се на спад в цената му, защото вълнението към успеха на Ripple над SEC отшумява .

VC Spectra (SPCT) озарява крипто промишлеността с нарастване от 37,5%

VC Spectra (SPCT) е това, което се случва, когато опитни рискови капиталисти и технолози обединят напъните си, с цел да основат капиталова платформа , идеално подобаваща за намиране на нови и нововъзникващи крипто благоприятни условия. Със специфичен фокус върху ICO и частни сийд планове, VC Spectra (SPCT) обслужва както дилетанти, по този начин и специалисти в крипто нишата.

Хедж фондът на VC Spectra (SPCT) ще открива и влага в блокчейн благоприятни условия от името на потребителите . След това тези консуматори се възнаграждават с тримесечни дивиденти и назад изкупуване на токени, генерирани от листата с вложения на VC Spectra (SPCT).

За това, че държат своя токен, потребителите могат да получат спомагателни финансови награди от VC Spectra . Колкото повече токени държи даден консуматор, толкоз повече се усилват възможностите за приемане на спомагателни токени . Притежателите на токени също по този начин имат по-голям късмет за капиталов триумф , когато употребяват пазара на VC Spectra (SPCT).

Много вложители бързат да се възползват от опцията на VC Spectra (SPCT) след неотдавнашното нарастване на цената с 37.5% , защото тя мина към втори стадий на предварителната продажба. Настоящата ѝ цена е $0.011, само че се чака да се увеличи с 627% до $0.08 д о края на предварителната продажба .

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР