Крипто ентусиастите в Twitter се впускат в необуздани спекулации около

...
Крипто ентусиастите в Twitter се впускат в необуздани спекулации около
Коментари Харесай

Сам Банкман-Фрийд няма да се размине със затвора

Крипто запалянковците в Twitter се впускат в необуздани спекулации към Сам Банкман-Фрийд и евентуалната информация, която той може да разкрие пред управляващите с вярата да си обезпечи преференциална договорка, с цел да се освободи от обвиняванията.

Тези спекулации обаче постоянно неправилно поясняват правните процедури и не регистрират последствията от многократните му нарушавания на изискванията за предварително освобождение, които биха могли да доведат до престой в пандиза още преди правосъдния развой.

Неотдавна в Twitter Иън Майлс Чонг съобщи, че Министерството на правораздаването няма да повдига обвинявания за финансиране на предизборни акции против Банкман-Фрийд. Въпреки това тези обвинявания трябваше да бъдат оттеглени заради разпоредбите на контракта за екстрадиция с Бахамските острови, а правните специалисти към момента интензивно ги преследват.

Банкман-Фрийд към момента не е избягал от проблемите, защото в идния правосъден развой против него към момента са повдигнати седем обвинявания, като е допустимо през 2024 година да се организира втори правосъден развой, включващ пет спомагателни обвинявания, които може да включват и обвиняванията за финансиране на предизборни акции.

Изключително значимо е да се означи, че Банкман-Фрийд може да прекара забележителна част от живота си зад решетките, без значение от възможните покупко-продажби, които може да подписа с управляващите, защото тези покупко-продажби биха имали за цел единствено да понижат присъдата му, а не да го предпазят от пандиза.

Спекулантите допускат, че Банкман-Фрийд може да сътрудничи на управляващите, като разкрие информация за тези, които може да са подкрепили лъжливите му действия, или за други видни фигури в крипто промишлеността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР