Криминално проявен мъж беше убит тази нощ в Пловдив. Тялото

...
Криминално проявен мъж беше убит тази нощ в Пловдив. Тялото
Коментари Харесай

Убиха криминално проявен мъж в Пловдив

Криминално проявен мъж беше погубен тази нощ в Пловдив. Тялото е открито сутринта до постройката на Областната администрация. По непотвърдена информация мъжът се е опитвал да извърши кражба от лек автомобил. Извършителят на убийството към момента се търси.

Пловдив

Сигналът е подаден на телефон 112 в 7:20 часа тази заран. Мъжът е открит върху капака на лек автомобил. По първични данни до него е имало фенер и принадлежности, с които най-вероято е възнамерявал да извърши кражбата. Убийството е станало до жилищната кооперация, която е зад постройката на Областната администрация. Част от хората от блока настояват, че са чули изстрели малко след един часа през нощта. "
Величка: " Бях будна аз, бях будна. Два пъти се гръмна по този начин, но леко и тъй като имаме куче и то усети и избяга и се скри. А то, когато се гърми, постоянно бяга. "
Смъртта на мъжа е запечатана от камерите, ситуирани на постройката на Областната администрация. Записите са конфискувани от полицията, заяви регионалният шеф Здравко Димитров.
Здравко Димитров - регионален шеф на Пловдив: " Идвайки на работа първо видях полицейска кола в задния двор което е обикновено, само че влизайки в кабинета, видях тука от прозореца долу на една от колите на капака мъртвец на мъж. Бяха пристигнали към този момент служителите на реда беше отцепен начело региона. "
По случая работят и криминалисти от София. От прокуратурата обаче на този стадий отхвърлят информация за версиите за убийството.
Галина Андреева-Минчева - представител на Окръжна прокуратура-Пловдив: " Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране. То се следи от Окръжна прокуратура в Пловдив. Установена е самоличността на убития. Това е мъж на 38 години, който е неведнъж осъждан за обири. "
Най-вероятно мъжът е убит поради кражбата, която се е опитвал да извърши. По непотвърдена информация убитият е гражданин на квартал " Столипиново ". Твърди се, че с изключение на присъдите за обири преди години е нападнал с нож и притежател на жилище, в което е влезнал да краде.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР