Крилото Уго Секо и халфът Владимир Воменко са поредните двама

...
Крилото Уго Секо и халфът Владимир Воменко са поредните двама
Коментари Харесай

Двама важни футболисти под въпрос за решаващия мач за Иртиш на Херо

Крилото Уго Секо и халфът Владимир Воменко са следващите двама футболисти, които имат травми и основават терзание за българския треньор на Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров-Херо за идната среща с Акжайк, пишат медиите в Казахстан.

В 32-ия кръг на 3-и ноември (събота) Иртиш приема пряк противник за оцеляването си, а то наподобява много по-реално след изненадващата победа над 2-ия Кайрат. Иртиш има 32 точки на 9-о място, а Акжайк е на 11-о с 30.

"И двамата имат своите травми и за момента не мога да кажа дали ще играят. Ние имаме доста къса аварийна пейка и за нас всеки футболист е значим, а отсъствието на който и да е се трансформира в проблем ", сподели още Херо. Той добави, че сега интервалът в Иртиш е много по-труден от първия му в клуба, тъй като действително селекцията е била направена погрешно и той няма никакво време да реагира.

"Преди когато бях тук и в изискванията на финансови задължения изградихме тим, който даже стигна до Лига Европа. Сега няма такива задължения, чаках по-друга селекция, само че действителността е друга ", сподели още Димитров. Уго Секо е един от хората, които Димитров притегли, защото познава качествата му от престоя в българското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР