Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел стартира пълноценни тренировки с отбора.

...
Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел стартира пълноценни тренировки с отбора.
Коментари Харесай

Енрике Рафаел се връща в групата на ЦСКА-София

Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел започва пълноценни тренировки с тима. Има възможност бразилецът даже да попадне в групата за дуела с Витоша (Бистрица) в петък. При това положения двама всред Мауридес, Али Соу, Евандро и Жеферсон ще би трябвало да останат отвън групата поради правилото за чужденци отвън Европейски Съюз. “Червените” обаче ще задействат процедура по издаването на български паспорт на Енрике, което евентуално ще стане факт до края на годината. Това ще понижи и квотите отвън Европейски Съюз.

Енрике се готви на цялостни обороти от края на седмицата и последните изследания са посочили, че рамото му е изцяло възобновено. Бразилецът счупи ключица в реванша в Рига на 18 юли, а доскоро повече от месец беше опериран в родината си.

Енрике към момента не е записал присъединяване в Първа лига този сезон, а игра единствено в Лига Европа. През лятото ЦСКА-София закупи напълно правата му от бразилския Атлетико Минейро. Енрике подписа контракт за 3 години, откакто през предишния сезон беше преотстъпен при “червените”.

Двубоят с Витоша на “Армията” е в петък от 17:45 часа, а ЦСКА-София ще пусне през днешния ден билетите в продажба.

“Тема Спорт”
Първа лига 15 кръг, петък 9 ноември  ЦСКА-София 17:45  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР