Крилото на Байерн (Мюнхен)Кингсли Коман сподели мнението си за предстоящия

...
Крилото на Байерн (Мюнхен)Кингсли Коман сподели мнението си за предстоящия
Коментари Харесай

Коман: В Шампионската лига всичко е възможно

Крилото на Байерн (Мюнхен)Кингсли Коман показа мнението си за идния осминафнален двубой в Шампионската лига против Пари Сен Жермен. Първият мач е довечера на “Парк де Пренс ”. 

“Спечелихме последните си три мача. Трябва да подходим със самочувствие и въодушевление. Във футбола постоянно има и сложни моменти. ПСЖ е отличен тим, само че в Шампионската лига всичко е допустимо. Надявам се, че на следващия ден ще покажем играта си от последните мачове ”, съобщи Коман. 

Той се върна и към финала в шампионата сред двата тима през 2020 година. Тогава точно французинът, който е младеж на ПСЖ, вкара победния гол за Байерн. 

“Безспорно, това е един от най-великите мигове в кариерата ми. Този гол ми даде криле. Вече мина много време, само че прелестният спомен остава. Помня с положително и годините с екипа на ПСЖ ”, сподели още Коман.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР