Край! Венета Райкова обяви тържествено, че приключва със с*кса и

...
Край! Венета Райкова обяви тържествено, че приключва със с*кса и
Коментари Харесай

Взрив!! Венета Райкова обяви: Край, спирам със с*кса!

Край! Венета Райкова разгласи тържествено, че завършва със с*кса и всички скотски наслаждения. Тя го разгласи в мрежата, през погледите на хиляди свои почитатели, доста от които обаче, не останаха сюрпризирани от решението й и даже я попитаха не е ли привикнала към този момент...

Припомняме, че откогато се разведе с Тишо, Венета Райкова нито един път не е показвала мъж в живота си, а преди години даже беше споделила в изявление, че не й е проблем да не прави с*кс, тъй като била издържала без него цели три години. Явно Райкова е на по-високо духовно равнище и силата й не е съсредоточена единствено в най-долната, най-ниска чакра, която е с*ксуалната.

Венета от дълго време се вълнува от мистичното, божественото, вселенското и това проличава от съвсем всичките й постове и сторита. Е, въпреки всичко ще успокоим мъжете, де - тя не стопира креватните гимнастики напълно, а единствено за 40 дни, колкото траят Коледните пости. После сигурно няма да откаже на " положително предложение "...

Писателката на бестселъри и някогашна водеща стопира също месото и всички скотски артикули като ще се храни напълно по вегански, отхвърля се и от клюките и сплетните.

" Не, че в миналото съм ги обичала, виждам личния си живот. Но по време на пости напълно ще се възпирам от сходни неща и ще извозвам по-голямата част от времето си вкъщи ", споделя Венета Райкова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венета Райкова пости бистселъри писателка на бестселъри веган Тишо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР