Край, това беше! Враждата между Глория и Ивана, която трая

...
Край, това беше! Враждата между Глория и Ивана, която трая
Коментари Харесай

Скандалът на годината! Надутата Глория в несвяст: Лично се предложи на Цеца, а тя я натири - избра Ивана!

Край, това беше! Враждата сред Глория и Ивана, която търпя десетилетия и сякаш беше прекъсната това лято, когато примите се срещнаха и вечеряха дружно на морето, се възражда с нови сили. Скандалът е голям, само че още по-голямо е унижението на Глория, която надали ще го преглътне елементарно.

" Леле, като знаем какъв брой е надута и какво високо мнение има за себе си, несъмнено се е размазала от гняв и завист ", разясняват консуматори, а и близки до обкръжението на русчуклийката.

Причината ли - звездата Цеца Величкович избра Ивана да пее дружно с нея на концерта й в Благоевград. " Ще пея с Цеца ", разгласи щастлива самата певица на народа, а колежките й си хапят Д-то. Особено Глория.

Знае се, че Гло е най-близка до визията, а и до метода на пеене на Цеца. Затова и тя персонално й се предложила като декларирала, че с подготвеност, наслаждение и чест ще пее на концерта й. Но... какъв бил шокът й, когато получил отвод от екипа на Величкович. Както и уведомлението, че българската звезда за сцената към този момент е определена и това е Ивана.

Галена, както и Азис, също бяха отсвирени, само че и двамата едва ли ще одобряват отхвърли с такава лавина от усеща, както Глория. " Проблемът на Глория е, че постоянно се е имала за примадона, надали не. Докато Ивана е непринудена, естествена, хората в действителност я обичат, национален човек е. А това, пристигнало от село и се има за кралица ", смеят се почитатели на Ивана в нета.

Тагове: цеца Глория Цеца Величкович Ивана концерт Гло Галена Азис Благоевград
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР