изненада феновете си с нова визия по време на официалното

...
изненада феновете си с нова визия по време на официалното
Коментари Харесай

Риана се изруси като магистрална труженичка

изненада почитателите си с нова визия по време на формалното показване на новите си кецове „ Фенти “. 36-годишната певица сподели няколко типа маратонки със спортната си марка, обаче вниманието обра настоящата й прическа.

По време на промоцията Риана се появи в огромно кремаво вълнено палто със сиви, плисирани панталони и подобаваща риза. Тя носеше маратонки за събитието, което беше посетено от голям брой звезди. Певицата сподели и впечатляваща нова прическа с дългата си, изрусена коса и голям бретон.

За страдание, вместо на поп икона, в този тип тя май мяза повече на магистрална труженичка от някой ромски квартал, тръгнала да изпразва портфейли на тираджии край пътя.

Докато изпълнителката промотира новата си колаборация, почитателите не пропуснаха да се пошегуват с нея по отношение на музиката й. Риана не е издавала албум от 2016 година, като се занимава главно с стилната си марка. Няма по какъв начин обаче да й се сърдим, тъй като точно този бизнес й донече повече от милиард и половина $.

Наскоро певицата провокира и различен скандал, като направи фотосесия, облечена като перверзна монахиня, която е отворила непристойно уста. Нецензурно е да напишем какво си показват, че ще поеме с нея почитателите. Но в шоубизнеса няма задръжки...

Източник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР