Колкото и невероятно да ви звучи, в основата на шокиращото

...
Колкото и невероятно да ви звучи, в основата на шокиращото
Коментари Харесай

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС

Колкото и необикновено да ви звучи, в основата на шокиращото за електората доближаване сред Движение за права и свободи и евродепутатката Елена Йончева, стои не какъв да е различен, а самата естрадна прима Лили Иванова

 

Както е известно, регионалната конструкция на партията издигна кандидатурата на безконечната социалистка за Брюксел и остави със зяпнали уста както елементарните гласоподаватели, по този начин и Корнелия Нинова. Йончева призна, че е получила покана персонално от новия ръководител на партията Делян Пеевски, който удостовери и добави, че са се срещнали при започване на седмицата в Народното събрание. Истината обаче е, че в основата на прехвърлянето стои Лили Иванова!

 

На 6 март суперзвездата гостува в Брюксел, където изнесе концерт във „ Флаже “ – център за просвета до живописните езера на Иксел.

През цялото време Лили Иванова бе обгрижвана в Белгия от евродепутата и водач на европейските либерали Илхан Кючук. Острието на Движение за права и свободи в Европа – Кючук, бе основател и уредник на банкет в чест на Лиленце Пиленце. Именно там Илхан провел дълъг и напоителен диалог с Елена Йончева и се родила концепцията за нейно присъединяване в листата на партията му.

 

Журналистката на собствен ред му обяснила обстойно и нашироко за конфликта си с Корнелия Нинова, който ще я остави отвън листата на Българска социалистическа партия за новите избори за евродепутати, описват осведомени. От много време Йончева е един от главните критици на водача на групировката и обвиняваше Нинова, че е прекомерно пасивна политически против ГЕРБ, както и че Българска социалистическа партия не се възползва от гражданските митинги против ръководещите.

 

Според злите езици разривът бил по-личен и Елена се смразила с партийната си шефка, защото не я предпазила от делото, което Национална агенция за приходите й заведе за пране на пари през 2018 година Йончева дефинитивно загуби процеса тази седмица и ще олекне с 58 бона.

 

Експоловинката на Сергей Станишев съумяла да убеди Илхан Кючук, че ще е потребна на Движение за права и свободи в европарламента като разпознаваема фигура в Брюксел, и поела ангажимент да смекчи съществено проруските си позиции и ще съблюдава демократичната линия на Движението. Така под звуците на „ Панаири “ и „ Щурче “ се родила концепцията Йончева да смени партийната си принадлежност, която към този момент е реалност.

Тя ще бъде сложена под №5 в партийните листи на Движение за права и свободи за Брюксел, а лидер ще е Делян Пеевски. Почти несъмнено е обаче, че той няма да замине за Брюксел и ще отстъпи мястото си на идващия в листата.

Източник: Уикенд 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР