MTA се стреми да запълни празни търговски площи на емблематичните

...
MTA се стреми да запълни празни търговски площи на емблематичните
Коментари Харесай

Отчаяно MTA обмисля арт инсталации за запълване на празни търговски площи в транзитните центрове на Ню Йорк

MTA се стреми да запълни празни търговски площи на емблематичните метростанции на Big Apple — в това число обмисля запълване на празните витрини с арт съоръжения.

Огромните 83% от комерсиалните площи на Таймс Скуеър, Кълъмбъс Съркъл и други директни центрове стоят празни, защото пазарът на търговски недвижими парцели в града остава възпрепятстван в резултат на пандемията от Коронавирус – като Столичният транспортен орган в този момент обезверено желае да запълни разликата, съгласно неотдавнашен отчет на Crain's New York Business.

„ Транзитната търговия на дребно би трябвало да се преглежда като „ очи на улицата “, като улеснение “, сподели Сюзън Файн, някогашен шеф на MTA за недвижими парцели.

„ Желанието да се арестувам в метрото изчезна “, сподели Файн. „ Когато местата са тъмни, станцията се усеща несигурна. Няма нищо по-лошо от празното място. “

Според Crain’s единствено 57 от 195 налични търговски обекта на MTA имат наематели, до момента в който други 17 са в развой на създаване, а други 30 сега са в проце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР