Забелязах истинската Жена-чудо Линда Картър, 72, безмилостно флиртуваща с по-млади

...
Забелязах истинската Жена-чудо Линда Картър, 72, безмилостно флиртуваща с по-млади
Коментари Харесай

Който ядосана Кейтлин Дженър отхвърли... ултра-загара на Крис Пайн, унизителното пренебрежение... и безсрамния флирт на пищната Линда Картър: КЕНЕДИ разкрива буйните невидими тайни на вечерята на кореспондентите в Белия дом

Забелязах същинската Жена-чудо Линда Картър, 72, безмилостно флиртуваща с по-млади мъже, доказвайки, че когато имате задоволително оръжия в кобура си, момчетата към момента се лигавят, без значение от възрастта ви.

Били Портър се забави в бара на хотела, с цел да театралничи нахално за селфита с любопитни почитатели, които сякаш го разпознаха. И нахаканият Ари Мелбър от MSNBC се приближи до Лара Тръмп, която държеше корта пред камерите. (За какво си говореха?)

Междувременно косматият и ултра-тен Крис Пайн изглеждаше като Рон Бургунди в края на Водещия, пъхнат в неудобен ъгъл и викаше, „ млякото беше неприятен избор! “

Може би той ближеше раните си, некадърен да се мери със секси звездната мощ на съвсем неузнаваемия Кайл Маклаклан (Трей от „ Сексът и градът “), който изглеждаше като лобист на градинското многообразие с шокиращата си бяла коса и професорски очила.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР