Читателите в повече от 20 държави за спортни залагания могат

...
Читателите в повече от 20 държави за спортни залагания могат
Коментари Харесай

Промоцията на FanDuel печели $150 бонус за всяка игра, включително NBA, NHL плейофи

Читателите допълнително от 20 страни за спортни залагания могат да употребяват промоцията FanDuel, с цел да завоюват $150 бонус залози от първия си залог от $5. Ще би трябвало да употребявате един от модулите или да щракнете тук, с цел да създадете нов акаунт във FanDuel, да извършите най-малко $10 депозит и най-малко $5 залог за всичко, което желаете.

Тази оферта е преференциална, тъй като печелите бонус залозите, без значение по какъв начин се разклаща залогът. Ще имате седем дни, с цел да употребявате бонус залозите в мобилното приложение FanDuel.

Новите клиенти в Северна Каролина имат достъп до нараснала оферта за стеснен интервал от време. Ще намерите съвсем идентична промоция с националната оферта; все пак залогът от $5 носи $200 бонус против $150 на всички места другаде.

Бонус залозите работят по същия метод, защото постъпят в акаунта ви в границите на 72 часа и не престават седем дни. Можете да щракнете по-долу или да употребявате тази връзка, с цел да намерите промоцията на Северна Каролина за стеснен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР