Красивата Кристина Пламенова от Бяла Слатина отпадна от риалити предаването

...
Красивата Кристина Пламенова от Бяла Слатина отпадна от риалити предаването
Коментари Харесай

Кристина от Бяла Слатина отпадна от „Ергенът“ и намекна за интрига, друга красавица остана да представя града

Красивата Кристина Пламенова от Бяла Слатина отпадна от риалити предаването „ Ергенът “, видя организация BulNews. Нашенката не съумя да си допадне с музиканта Евгени Генчев и не получи роза от него. 
Вчерашният епизод стартира оптимистично за красивата представителка на област Враца. Тя бе поканена на среща от най-желания ерген и двамата отидоха на сантиментално странствуване с яхта към турския курорт Бодрум, където се снима предаването. 
Въпреки красивата конюнктура обаче срещата сред двамата мина очевидно неудобно. Те не съумяха да намерят общи тематики за диалог и искри посред им по този начин и непрехвърчаха. В последна сметка на церемонията на розата същата вечер Кристина остана с празни ръце и напусна първокласното имение. 
Кристина обаче загатна и за друга причина за бързото си овакантяване на „ Ергенът “. Тя показа в персоналния си профил в обществените мрежи сторита, в което декларира какъв брой е щастлива, че си е тръгнала от предаването. Тя приканва Евгени Генчев да разкрие повода за напускането ѝ, „ в случай че има храброст “. 
Все отново Бяла Слатина има представител в „ Ергенът “. Оказва се, че Кристина не е единствената хубавица от града там. Друга участничка – Мегън, също има корени в Бяла Слатина. След напускането на Кристина тя показа, че двете се познавали от дребни и въпреки да не са блзики, въпреки всичко изрази съжалението си от напускането на своята съгражданка. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР