Красивата фолк изпълнителка Палома и носителката на титлата Лейди България

...
Красивата фолк изпълнителка Палома и носителката на титлата Лейди България
Коментари Харесай

Палома и Лейди България стават булки

Красивата фолк изпълнителка Палома и носителката на купата Лейди България 2017 Силвия Теодосиева станаха булки.

Хубавиците облякоха булченски рокли и демонстрираха, че са подготвени за тази по този начин значима стъпка в живота си. Всъщност става дума за неповторим фешън пролет на дизайнера Дидо Георгиев.

Той събра на едно място 4 от най- мечтаните български дами, с цел да снима извънредната фотосесия на дизайнерската си сбирка сватбени рокли.

Всеки един от моделите е авторски направен ръчно с бродерии, камъни и приложения. Освен Палома Митева и Лейди България Силвия Теодосиева бялата сбирка е показана и от моделите и инфлуенсъри Бояна Маринова и Велина Узунова.

Любопитен факт е, че от четирите горещи дами единствено Палома Митева към този момент мина под венчилото доскоро повече от година. Това провокира въпроси дали сватбената фотосесия не е подготовка за идни годежи на другите дами.

Силвия Теодосиева да вземем за пример към този момент няколко години е съществено обвързана в очакване на огромното предложение. Същото важи и за Бояна, която към този момент е майка на двама сина. Дали Менделсон ще звучи за тях скоро предстой да разберем. Сигурно е обаче, че дизайнера Дидо Георгиев ще сътвори неповторимите сватбени рокли за красивите си лица.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР