Красивата актриса от сериала "Сини бийч" Бояна Братоева получи изненадващо

...
Красивата актриса от сериала "Сини бийч" Бояна Братоева получи изненадващо
Коментари Харесай

Украинец предложи брак на актрисата Боряна Братоева

Красивата актриса от сериала "Сини бийч " Бояна Братоева получи изненадващо предложение за брак от украинец. 24-годинишяи Даниел Лесенко дойде от родината си с едничката цел да се запознае с обичаната си актриса и да й предложи брак.

По специалност Даниел е жонгльор и съумя да смае журито в "България търси гений " със своите умения, а те от своя страна го обвързвана с актрисата, за която бленува от няколко години насам.

Даниел се появи на сцената на "България търси гений " и накара журито да изпадне в възторг от осъществяването му, а Катето Евро даже направи доста интимно самопризнание за свое гадже в предишното, който също бил жонгльор.

Украинецът изпилзва сцената на формата, с цел да разгласи същинската си цел с това присъединяване, а точно да се запознае с Боряна Братоева. Зад кулисите Сашо Кадиев набра актрисата на видео чат, с цел да й показа нейния любовник.

Той се оказа извънредно напорист и без никакво терзание й предложи да се ожени за него. Боряна остана безмълвна от самоуверения юноша, само че го увери, че в случай че стигне до край, може още веднъж да помислят върху предлагането му за брак.

Интересна беше реакцията на един от членовете на журито, а точно тази на Николаос Цитиридис. "Айде, ще идват украинци тук да ни крадат дамите ", изригна тв водещият в народен ефир. Реакцията му провокира смях измежду феновете, които незабавно означиха обстоятелството, че и той смаият не е българин. " В подобен случай да върви в Гърция да си води предаване и да си хваща гаджета ", гласят мненията в обществените мрежи.

За себе си Даниел Лесенко споделя, че е прекарал целия си живот в цирка. "Роден съм в цирково семейство и имах опцията да опитам разнообразни жанрове. Не зная за какво, само че доста ми хареса жонглирането. След това на 15 години постъпих в циркова академия ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР