Жена с хронични увреждания каза, че предпочита да умре, отколкото

...
Жена с хронични увреждания каза, че предпочита да умре, отколкото
Коментари Харесай

35-та жена, затворена в кухнята на „затвора“, казва, че предпочита да умре, отколкото да остане в стаята

Жена с хронични увреждания сподели, че избира да почине, в сравнение с да продължи да живее в тясната кухня, която назовава „ затвор “.

Ила Смит, която е на 35 години, е лимитирана да яде, спи и мие в стаята на приземния етаж от 13 квадратни фута, тъй като тежестта й значи, че се бори да стане или да се промъкне през вратите. 54-годишната сподели, че последният път, когато е напуснала дома си с тераса в Гилингам, Кент, е бил да отиде в болничното заведение, когато е трябвало да бъде асистирана от парамедици в кола за спешна помощ.

Тя е била изолирана в една стая, защото здравето й се утежни през последните 20 години и не може да се изкачва по стълби. Съветът на Medway в действителност отпусна £30 000 за усъвършенствания през 2013 година, само че Ила и брачният партньор й Алън споделят, че им е казано, че това няма да е задоволително, с цел да покрие всички нужни работи.

Бившият уредник на детски празненства в McDonald's, който в началото създаде ендометриоза и е претърпяла няколко рухвания при произшествия на ски и езда, претърпя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР