Индиана Пейсърс и Ню Йорк Никс са следващите два отбора

...
Индиана Пейсърс и Ню Йорк Никс са следващите два отбора
Коментари Харесай

6 от 8 отбора на полуфиналите в NBA са ясни

Индиана Пейсърс и Ню Йорк Никс са идващите два тима в NBA, които затвориха сериите си от първия кръг на плейофите и чакат полуфиналите в Източната конференция.

Те ще се изправят един против различен там, откакто отстраниха надлежно Милуоки и Филаделфия тази заран наше време.

Фили загуби от Никс трагично със 115:118, с което серията отиде в интерес на нюйоркчани с 4-2.

Преди два дни 76-иците завоюваха не по-малко прочувствен мач в " Медисън Скуеър Гардън ", с цел да останат в играта.

Тройка на Джош Харт ги отхвърли тази заран, а невероятният Джейлън Брънсън наниза 41 точки за спечелилите. И добави 12 асистенции в едно от представянията на плейофите дотук от който и да е състезател.

Индиана счупи 10-годишен карък - тъкмо толкоз време мина, откогато този отбор мина първия кръг на плеойфите. Но след 120:98 против гостуващия Милуоки, серията е извоювана с 4-2 победи.

Двама играчи оказаха решаващо въздействие, освен това - влизайки от скамейката. Оби Топин наниза 21 точки, а Ти Джей Макконъл добави 20, с което те бяха и най-резултатни за Пейсърс в мача.

Никой в титулярната петица не съумя да изригне в стрелбата, което наложи и намесата на двете супер запаси.

Така на Изток имаме конфликт Индиана - Ню Йорк, до момента в който Бостън Селтикс чака своя противник в другата полуфинална двойка. Той ще пристигна от Кливлънд и Орландо (3-2 за Кливлънд в серията).

На Запад едната двойка е ясна - Минесота против Денвър. Оклахома също е на полуфинал, а противникът му ще бъде излъчен от Далас - ЛА Клипърс (3-2 за Далас).

Така шест от осемте последни останали отбора в плейофите са известни.

Останалите два ще знаем в събота сутринта, в случай че сериите се решат в шести мач. Или в понеделник, в случай че се стигне до дуел №7 в някоя от тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР