Красимир Начев е с акт, проверяват фирмата муДетето управлявало и

...
Красимир Начев е с акт, проверяват фирмата муДетето управлявало и
Коментари Харесай

Инструктор учи 10-годишен внук да кара по улиците

Красимир Начев е с акт, ревизират компанията му
Детето управлявало и скутер

Автомобилен инструктор от Враца качи 10-годишния си внук зад кормилото на образователното возило и го пусна да кара по улица в града. Случаен минувач снимал “урока ” и дядото на момчето се снабди с акт. Катаджии са свалили и номерата на автомобила на Красимир Начев. 

Самият той обаче не счита, че е направил нещо неправилно и съобщи, че ще апелира наказването. “По време на коледните празници отидохме на полигон, с цел да покара. Бях му заречен. Той кара електрически скутер, макар че няма право да го ръководи. На връщане в града ме попита “Дядо, може ли да покарам 500 метра? ” Реших да му разреша. Държах кормилото от самото начало. Не мисля, че беше рисково. Той искаше по-скоро да си направи селфи, с цел да покаже на приятелите си, че е карал кола. Аз направлявах напълно нещата, а той единствено се кефеше. Някакъв засегнат, внимателен жител се обадил и аз би трябвало в този момент, без виновност отговорен, да давам пояснение ”, изясни инструкторът. 

Бдителният жител се оказа Боян Митов. “Докато подминавах автомобила погледнах в дясно и видях едно малко момченце - на забележима възраст към 10 години, по какъв начин кара автомобила. До него имаше възрастен човек, само че колата се движеше извънредно постепенно и криволичеше ”, описа той. Митов добави, че попитал дядото дали е осведомен със закона, а той дал отговор, че детето било задоволително квалифицирано, с цел да ръководи автомобил. 

От дирекция “Автомобилна администрация ” обявиха, че ще създадат незабавна инспекция на образователната активност на компанията на Начев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР