Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, омъжи дъщеря си Александра.

...
Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, омъжи дъщеря си Александра.
Коментари Харесай

Големия Маргин омъжи дъщеря си в замък край Созопол СНИМКИ

Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, омъжи щерка си Александра. Съпругът е незнаен на обществото чужденец, научи HotArena.
Грандиозното събитие се провело през уикенда в замъка Равадиново, който бил затворен за мегасъбитието. За сватбата се заприказва още преди няколко седмици. Макар Маргините да вардя т в цялостна загадка персоналния си живот, приготовленията край Созопол се разчуха. За да се избегнат всевъзможни нежелани посетители, замъкът е отцепен два дни преди събитието. Никой не знае точния брой присъстващи, само че сигурно е над 300 индивида. Събитието било охранявано от десетки гардове. За грандиозната женитба издаде певицата Бони. В инстаргам тя показа фотоси, само че не посочи, че сватбата е на една от най-богатите наследнички у нас.

„ Изключително трогателен миг за всички нас, които присъствахме, миг, който ще бъде запомнен вечно!!! Сватбата на обичаната ми фамилия Маринови, нашите прелестни младоженци Алекс и Джан. Желая ви море от обич, щастието и хармонията да са ви спътници в живота…обичам ви, Честито! “, написа Бони.
„ Бони няма да разяснява нищо за тази женитба. Тя участва като другар на фамилията “, сбито отговоря на „ България Днес “ пиарът на звездата.
Въпреки мистерията към тържеството измежду присъстващите елементарно могат да бъдат разпознати сестрата на Маргините – Марияна, както и тяхната майка Соня. По-малката щерка ма Красимир Маринов е била шаферка на кака си. За Александра Маринова не се знае съвсем нищо, с изключение на, че от години не живее в България. Смята се, че е в Испания, а младоженецът сигурно е чужденец.

Прпипомняме, че последователното отдръпване на Маргина от формалния бизнес стартира още с продажбата на дяловете му в огромна застрахователна компания. Дали поради налегналите го болежки, или поради натиска от властта, Красимир Маринов към този момент не е фактор в незаконния свят, нито в търговията и защитата на обекти, където постоянно е била силата му.
Първо ченгетата разрушават групата към Маргина за Данък добавена стойност измами.
Това се случва при започване на 2010 година Тогава е закопчан Христо Халваджиев. С още 7 от хората му е упрекнат в данъчни закононарушения за десетки милиони. Въпреки че има директна връзка сред него и Маргина, босът от някогашната силова формация не е задържан.
След това е разплетена и наркосхемата на Маргина. За малко престоява в ареста дружно със Стефан Бонев – Сако и още 10 наркодилъри от приблизително и ниско равнище в София. Дни по-късно е пуснат.


Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР