Красимир Каракачанов е скептичен за ефективността на предложените варианти за

...
Красимир Каракачанов е скептичен за ефективността на предложените варианти за
Коментари Харесай

Каракачанов: Пишман либералите от ДПС научиха циганите да нарушават закона безнаказано

Красимир Каракачанов е песимистичен за успеваемостта на препоръчаните разновидности за антикорупционният закон. " Борбата с корупцията може да се реши и със в този момент настоящите закони, да се прави нов закони да се сплотяват досегашните структури под една шапка е повече жест за оценка пред Брюксел, в сравнение с нужда ", уточни министърът в студиото на Българска национална телевизия. Той отхвърли да вземе отношение към един от двата плана и съобщи,че какъв да бъде закона, ще се реши в Народното събрание.

" Пишман либералите от Движение за права и свободи ще ме обвинят, че приказвам с езика на омразата ", сподели още Каракачанов, когато се спря на случката от през вчерашния ден, когато роми пребиха двама горски стражари. Според него, не патриотите, а точно " пишман либералите " учат 27 години учат малцинствата, че могат да строят нелегално в гетата, че могат да не заплащат вода и ток, да лъжат обществената система и да не заплащат налози. Военният министър съобщи,че всичко това се прави поради гласовете на малцинствата при избори.

" Ситуацията е доста напрегната, както са били горски в този момент, на следващия ден могат да атакуван и служител на реда ", сподели Каракачанов. " 25 години едни политици в България, в желанието си за по-евтини гласове, дадоха опция на част популацията да считам, че може да е безнаказано, че може да протяга ръка на спешна помощ, контрольорите, да не заплаща вода и ток. Виновни са тези, които излизат и ми приказват едни общи купешки брюкселски, с които жигосват тези като нас, които приказват истината ", добави той.

Според него, България не би трябвало да прави компромис с пазаруването на нови изтребители. Вицепремиерът сподели, че ще предложи да се даде опция на тримата участници да предложат и предложения за нов аероплан, а освен втора тъка. По думите му досегашните МИГ-29 би трябвало да се поддържат с директни договаряния с компанията производител без медиатори, а ремонтът да се прави тук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР