Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в Кейптаун, научи

...
Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в Кейптаун, научи
Коментари Харесай

Разтреляха Къро и жена му в дома им. Децата са живи, били на училище

Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в Кейптаун, научи „ По света и у нас “ от свои източници. Къро, брачната половинка му, и още двама души са разстреляни в дома им в ЮАР. По информация на NOVA децата им не са потърпевши по време на покушението против него. Те били на учебно заведение по време на стрелбата.

В осведомителния бюлетин на локалната полиция се оповестява за ликвидиране на четирима души в Констанция, Кейптаун, за които се допуска, че са от български генезис.

Телата на две дами и двама мъже, на забележима възраст сред 40-50 години, са открити в дома им към 8.20 часа тази заран. Те са били с огнестрелни рани. Мотивът за убийството се открива. Разследващи работят на мястото на случая.

По случая са назначени детективи от отдел „ Тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение “.

От Министерство на външните работи оповестиха, че посолството ни в Република Южна Африка е осведомено за ликвидиране на четирима души в Кейптаун, за които се допуска, че са български жители. До този миг публична информация от съответните управляващи в страната на акредитация не е получена. Българското задгранично посланичество търси информация по формален ред от управляващите в страната и незабавно след постъпването ѝ ще я съобщи на способените управляващи в България.

Каменов бе задочно упрекнат от Софийска градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.

В края на април той беше разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол.



Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.

Според източници на „ По света и у нас “ се проверява и
връзката на Къро с още три убийства,
на боса от ВИС Мето Илиенски, и на „ Братя Византийци “ – Радослав и Николай Бикови.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР