Кралското семейство на Монако принц Алберт и принцеса Шарлийн са

...
Кралското семейство на Монако принц Алберт и принцеса Шарлийн са
Коментари Харесай

Колко близък е най-големият син на принц Алберт със семейството си

Кралското семейство на Монако принц Алберт и принцеса Шарлийн са една от най-коментираните всемирски двойки и постоянно на дневен ред са догатките дали двамата не са във фиктивна връзка. Със сигурност най-потърпевши от сходни изказвания са близнаците им Габриела и Жак, които също все по-често попадат в центъра на вниманието.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт с обща поява на ръгби мач
Когато принцеса Шарлийн покаже същинското си лице

И има поддръжката на брачна половинка си

А някак настрана от светлините на прожекторите постоянно е бил Александър Грималди - най-големият наследник на принц Алберт, плод на любовта му със стюардесата Никол Костес от Того, преди да се ожени за принцеса Шарлийн. Младежът е на 20 години и има още една доведена сестра - Джасмин Грейс Грималди, която е с 11 години по-голяма от него.

Преди няколко месеца внукът на Грейс Кели даде изявление за френско списание, в което акцентира, че още при раждането е припознат от татко си. Но защото родителите му нямат брак, той не е престолонаследник.

А в този момент  се появи на ноемврийския брой на списание Tatler, с цел да хвърли повече изясненост за връзките си със своите родственици. По думите на младежа, той е " в действителност непосредствен " със своя татко, изключително в последно време, когато са почнали да се виждат много по-често. Прекарва доста време както със сестра си Джасмин, по този начин и с Габриела и Жак - децата на принц Алберт от принцеса Шарлийн.

Освен това младежът разкрива, че със сестра му Джасмин постоянно гледат документални филми за баба си Грейс Кели, която е умряла преди той да се роди, с цел да се почувстват по-близки както до нея, по този начин и до семейството си. А Джасмин желае да върви по стъпките на известната си баба и да направи кариера в Холивуд. Самият той пък няма проекти да взима образец от нея и да прави фешън кариера. Но признава, че не би отказал предложение от някой огромен фешън бранд да бъде негов дипломат.

Александър Грималди се изрича благо и за своята кръстница и вуйна принцеса Стефани, с която също имат топла връзка. Той я дефинира като " доста занимателна и земна ". С нея също се вижда доста постоянно, изключително в последните години.

Най-голямото дете на принц Алберт може да не живее в замък, само че също усеща резултата от медийното въздействие. И наподобява за него то има повече позитиви - като опцията да се запознае с редица известни персони от ранга на Наоми Кембъл.
 Изненадващата фотография на принц Алберт от рождения ден на най-големия му наследник Александър Грималди
Изненадващата фотография на принц Алберт

Как означи рождения ден на огромния си наследник

И макар че публично не е част от кралския двор, Александър Грималди си приписва ролята на " световен дипломат на Монако ", какъвто желае да бъде. Той е наясно, че би трябвало да почита и уважава фамилията си, да пази неговото положително име и даде своя принос за него. Плановете му за близкото бъдеще обаче са свързани с престояване в Ню Йорк, където ще продължи образованието си.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР