Кралските семейства в Европа са на лятна вълна - официалните

...
Кралските семейства в Европа са на лятна вълна - официалните
Коментари Харесай

Специалният повод на принцеса Виктория

Кралските фамилии в Европа са на лятна вълна - формалните им задължения са много по-малко, а огромна част от членовете им са се отдали на лятна почивка. Не и шведската принцеса Виктория, която имаше сериозен мотив да е в светлината на прожекторите.
 Принц Карл Филип, принцеса София и новият летен портрет на семейство им
Най-красивото кралско семейство с персонална фотография

Какво вършат принц Карл Филип и принцеса София

Престолонаследничката навърши 46 години на 14 юли, а рожденият й ден беше маркиран тържествено в цялата страна. Обиколка с карета, нови публични портрети и концерт бяха част от интензивностите за празника на принцеса Виктория.

На фотосите пък виждаме какъв брой са пораснали двете й деца с принц Даниел - 11-годишната Естеле и седемгодишният Оскар. Четиричленното семейство си направи нов летен портрет по образеца на по-малкия й брат принц Карл Филип.

На новите фотоси на шведското кралско семейство виждаме и принцеса Маделейне. Най-малкото дете на крал Карл Густав и принцеса Силвия разгласи преди месеци, че ще се върне за непрекъснато в родината си.

Преди това Маделейне живя дълги години със брачна половинка си Кристофър О`Нийл и децата им - деветгодишната Леонор, осемгодишният Николас и петгодишната Адриене, в Съединени американски щати, напомнят ни People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР