Кралица Елизабет си отиде от този свят на 8 септември.

...
Кралица Елизабет си отиде от този свят на 8 септември.
Коментари Харесай

Родена, за да изпъква: кралица Елизабет и нейното 96-годишно модно царуване

Кралица Елизабет си отиде от този свят на 8 септември. За 96-години тя безспорно остави доста отпечатъци след себе си и сътвори история. Достоен монарх, непостижим фамилен стожер, обичана майка и баба. През неопитната и срамежлива Лилибет до достолепната и мъдра Елизабет - хората по целия свят ще скърбят дълго за загубата ѝ.

Но с изключение на със сериозния си облик на кралица, Елизабет ще бъде запомнена и като един доста ухилен човек с фино възприятие за комизъм. А стилът ѝ... О, кралицата несъмнено имаше жанр! Нямаше по какъв начин да бъде сбъркана, където и да отидеше. Винаги цветна, ярка и съчетала облеклата и аксесоарите си до изрядност. 

Мнозина са се питали през годините за какво Елизабет постоянно се облича в ярки цветове и отговорът в действителност е много простоват - с цел да я виждат. Тя е желала да е елементарно разпознаваема в тълпата. За множеството хора шансът да видят кралицата идва веднъж в живота и тя е желала хората да могат да я видят и да запомнят този миг.

 кралица елизабет Getty

" Тя беше дребна жена и от време на време беше в действителност мъчно хората да я виждат, тъй че стилистите ѝ я посъветваха преди много години да облича повече цветни облекла, с цел да може да бъде елементарно разпознаваема. ", разясняват кралски специалисти.

Ето за какво Елизабет постоянно е избирала да бъде облечена в ярки цветове. Самата тя споделя за себе си:

" Хората би трябвало да ме видят, с цел да повярват, че живея. "

В галерията ни сме подбрали някои от най-запомнящите се тоалети на кралицата през годините. Заслужава си да се видят!
 Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет  Най-цветните и запаметяващи се тоалети на кралица Елизабет
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР