Който и от зрителите да питате почти сигурно ще ви

...
Който и от зрителите да питате почти сигурно ще ви
Коментари Харесай

Той печели Капките и се жени за известна българска звезда

Който и от феновете да питате съвсем несъмнено ще ви каже, че Владимир Зомбори ще завоюва " Като две капки вода ".

Най-добре представящият се подражател този сезон в " Като две капки вода " Влади Зомбори публично от сцената се изясни в обич на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата към момента не са сключвали брак.

След края на шоуто, той ще предложи на обичаната си да се оженят, издават техни близки. Артистът от дълго време възнамерявал тази значима стъпка, само че все изчаквал подобаващия миг. Той вярвал, че времето да вдигнат женитба най-накрая е настъпило.

Владо и Весела се познават от години, само че първоначално са единствено другари. Погледите им се срещат за първи път в НАТФИЗ, само че стартират да поддържат връзка по-активно, когато стават част от трупата на спектакъл " Зад канала ". Тогава Бабинова изживява бурна обич с друг- драматурга Лило Петров. После обаче събитията се развиват в напълно друга посока. Докато репетират постановката " Поп фолк летописи: Бели птици и патрони ", артистите последователно се сближават и другарството им прераства в освен това. Това разказара двамата в изявление при Гала преди време.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР