Коьлн и Лайпциг завършиха 0:0 в мач от 19-я кръг

...
Коьлн и Лайпциг завършиха 0:0 в мач от 19-я кръг
Коментари Харесай

В мач без много положения Кьолн и Лайпциг не се победиха

Коьлн и Лайпциг приключиха 0:0 в мач от 19-я кръг на Бундеслигата. Мачът не даде съвсем никакви голови положения и разумно двата тима разделиха точките. С това тъждество Кьолн е към този момент 11-и с актив от 23 точки, до момента в който Лайпциг е на 4-а позиция с актив от 36 точки.

В 4-а минута Андрезиньо даде пас по конец към Тимо Вернер, който не съумя да придаде задоволително мощ и устременост на удара си, а вратарят умерено изгледа по какъв начин топката минава настрана от дясната му греда. В 26-а минута Андрезиньо опита удар в наказателното поле, само че той бе избавен от Марвин Швебе. Това бе добър късмет за Лайпциг.

Тимо Вернер пропусна страховит късмет, откакто си освободи пространство в 33-а минута и насочи удар към средата на задачата, само че Швебе направи изумително избавяне, с цел да осуети желанието му. Пет минути по-късно Линтон Маина от Кьолн се понесе в наказателното поле и получи добър пас, като заби удар от близко, който се отклони от лявата греда.

Две минути след началото на втората част Тимо Вернер получи убийствено подаване, озовавайки се самичък против вратаря и невъзмутимо прати топката в мрежата. Голът на Лайпциг обаче бе анулиран заради засада. Второто полувреме не предложи съвсем никакви голови положения, като в 77-а минута Бенжамин Хенрикс опита своя шанс, само че той бе блокиран.

Така двата тима не съумяха да си отбележат попадение и разделиха точките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР