Кой ще наследи бижутата на кралица Елизабет II? Тя притежаваше

...
Кой ще наследи бижутата на кралица Елизабет II? Тя притежаваше
Коментари Харесай

Кой ще наследи колекцията от бижута на Кралицата?

Кой ще наследи бижутата на кралица Елизабет II? Тя притежаваше една от най-изящните частни сбирки от бижута в света, написа бТВ.

Монархът на Англия, който умря 96-годишна възраст, бе притежател и на към 50 тиари коя от коя по-изящни и маркирали своето място в историята, когато кралицата взема решение да ги носи на значими събития. Кралските биографи знаят, че изборът на бижута на Елизабет II в никакъв случай не е инцидентен. Всяко нейно украшение издава по малко за нея и настроението ѝ, както и за отношението ѝ по отношение на хората, с които се среща.

Две са кралските сбирки от бижута - едната е на английската корона, а другата е персоналната сбирка на кралицата. Една част от бижутата се съхраняват в Лондон Тауър.

Личната сбирка на Елизабет II се състои най-вече от бижута, които тя е наследила от членове на фамилията ѝ или персонално тя си е закупила. Смята се, че по-голямата част от тиарите на кралицата са от нейната персонална сбирка, тъй че на доктрина тя може да ги подари, на който пожелае.

„ Вероятно тя би желала да съобщи предмети от персоналната си сбирка на своите близки “, сподели кралският коментатор Джош Ром пред “Ню Йорк Пост ”. Ром акцентира, че по-голямата част от сбирката ѝ автоматизирано ще бъде предадена на Чарлз и Камила, а по-късно и на Кейт.

Все още не е ясно тъкмо при кого ще отиде всяко едно украшение на Елизабет II, само че се допуска, че тя към този момент ги е разпределила измежду най-близките членове на фамилията си.

Сред членовете, които биха наследили бижута от кралицата са принцесите Ан (дъщерята на Елизабет II) и Софи (съпругата на сина на кралицата - принц Едуард), Кейт Мидълтън (съпруга на Уилям), принцеса Юджини и Беатрис (дъщеря на сина на кралицата, принц Андрю) и Зара Тиндал (дъщеря на принцеса Ан).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР