Кой е виновен, кой не е, не ме интересува. Разбрахме

...
Кой е виновен, кой не е, не ме интересува. Разбрахме
Коментари Харесай

Пострадалият в катастрофата с бащата на президента не искал да подпише акта, но му казали, че трябва

Кой е отговорен, кой не е, не ме интересува. Разбрахме се да нямаме искания един към различен. Това споделя пред в. " 24 часа " Стефчо Тодоров – индивидът, който пострада, откакто бащата на президента Румен Радев – Георги, не съблюдава знак за преимущество на кръгово придвижване.
Специално за протокола по случая, Тодоров не желал да го подпише, само че най-после се съгласил. „ Казах, че в акта не е написана истината. Възразих по всички точки и тогава подписах. Дори първоначално не желаех да го върша, само че ми споделиха, че би трябвало да го подпиша”, прецизира потърпевшият. Припомняме, че още през почивните дни излезе информация, че в формалния протокол било записано, че Тодоров е отговорен за злополуката.
В изявлението си Тодоров акцентира, че колата на бащата на президента го е засякла и той се е блъснал в левия калник. Георги Радев не могъл да излезе от автомобила, тъй като моторизираната инвалидна количка запречвала вратата, само че мигновено свалил стъклото на прозореца и попитал потърпевшия по какъв начин е. Майката на Румен Радев също в детайли разпитала Стефчо по какъв начин се усеща, дали го боли нещо, пристигнала полиция и кола за спешна помощ, откакто самият Тодоров подал сигнал.
Стефчо Тодоров прецизира и, че се схванал със семейство Радеви и че казусът доста се раздухал.. Той прибавя, че ги посетил в село Славяново и бащата на Румен Радев бил доста обезпокоен – желал да му се обади, само че майката на президента настояла да изчака няколко дни. За край Тодоров споделя, че не желал да върви по съдилищата и да вземе " такива пари ", визирайки вероятно обезщетение.
Припомняме, че по случая има следствие – дали случаят не е съзнателно укрит поради напън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР