Кой да предположи, че лукът е съкровище, което се грижи

...
Кой да предположи, че лукът е съкровище, което се грижи
Коментари Харесай

Ако искате да се предпазите от вируси и настинки, дръжте глава ЛУК в стаята

Кой да допусна, че лукът е богатство, което се грижи за здравето ни? Всеки познава зеленчука, само че нормално сме привикнали да се сблъскваме с него в салатата си или вкусното ядене, сервирано върху трапезата.

Свойствата на растението са толкоз доста и толкоз потребни, че даже не е за поверие.

Лошата вест е, че сезонът на вирусите и настинките ни настига и всеки един от нас би трябвало да намерения върху това по какъв начин да се защищити от тях. Добрата е, че не се постанова да купуваме всевъзможни лекарства от аптеката, а да се доверим на потвърдените свойства на един от най-популярните зеленчуци, а точно лукът.
Какви са свойствата на лука, за които би трябвало да знаем
Още от древността хората са употребявали лука освен за готвене, само че и за лекуването на голям брой болести.

Лечебните свойства на растението са потвърдени от науката и това напълно не е небивалица, в която ви подтикваме да вярвате. В лука има съединения, с помощта на които съумяваме да се предпазим от вируси и настинки.

Единственото, което се изисква от вас да извършите, е да разрежете една глава лук на четвъртини и да я поставите в стаята, в която прекарвате най-вече време.
 Най-добрите артикули и предписания за пречистване на белите дробове Най-добрите артикули и предписания за пречистване на белите дробове
Белите дробове са един от най -важните органи. Те работят неуморно по през целия ден и нощ, всмуквайки и изхвърляйки въздух. При дишане приема...

Признаваме си, че ароматът му не е едно от най-приятните неща, само че пък си коства да стиснете зъби и да дадете всичко от себе си, с цел да го изтърпите.

Знаете ли, че точно този зарзават съумява да улови всички микроби във въздуха и да предотврати нахлуването им в човешкия организъм?

Опитайте и ви подсигуряваме, че няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР