Костадин Костадинов, лидер на ПП Възраждане“, в Беновска пита“ в

...
Костадин Костадинов, лидер на ПП Възраждане“, в Беновска пита“ в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Възраждане“ ще управлява! С Национална доктрина – върховен закон за България!

Костадин Костадинов, водач на Политическа партия „ Възраждане “, в „ Беновска пита “ в пита-Радио К2, във и по Радио К2 на 93.9MHz на 30-и юли 2022 година, съобщи позиции по следните тематики:

Последиците за България от ръководството на четворната коалиция към Политическа партия.

„ Здравейте, господин Костадинов! Защо не сте с нашата тениска Harvard law, just kidding? “, попита водещата Илиана Беновска. Костадинов отговори: „ Баща ми работи с нея, аз не нося такива тениски! Дадох му я, той е заварчик и си я употребява като работна! “. Водещата попита дали му е харесало посланието. Гостът ѝ отговори, че е прекрасен материалът, от който е направена.

„ Тази тениска ние започнахме да я подаряваме не от усет към чуждиците, Вие ми подчертахте, че не трябва да се използват чуждици, а тъй като кореспондира с това самочувствие да си приключил Харвард, Оксфорд, Станфорд, Лондонско учебно заведение по стопанска система и политически науки. Но ключът е в just kidding – просто се майтапя! Ние леко се пошегувахме и дано забележим по какъв начин Тошко Йорданов продължи нашата смешка в Народното събрание! “, продължи Беновска и пусна запис от изявлението на Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание от 28.07.2022 година с тениската Harvard law, just kidding:

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

След като Корнелия Нинова не съумя с кабинет на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия и президента Радев ще насрочи избори, Тошко Йорданов от Има Такъв Народ излезе на трибуната на Народното събрание с тениската на Беновска HARVARD LAW, JUST KIDDING.

Беновска подарява тениската HARVARD LAW, JUST KIDDING, откогато Политическа партия са на власт.

JUST KIDDING значи ПРОСТО съдебна експертиза ШЕГУВАМ.

Политическа партия ли се пошегуваха с България? Или България на изборите ще се пошегува с Политическа партия?

От 10 години Беновска задава въпроса: Кой и на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи България? Ще си отговорим ли на тези избори най-накрая?

Иначе, Ива Митева, Има Такъв Народ, е дала „ на заем “ тениската си на Тошко Йорданов.

А „ Шоуто на Слави “ продължава с „ Тайсън кючек “:

Слави: „ Питай защо…Тайсън съм аз!

Ама, дръж се за нещо!

И крепко се хвани!

Хала съм аз! Цяла ламя! Мед ще ми носиш, щом смъква тебе един път!

Седем-осем и ще си паднала!

Седем-осем и ще си легнала!

Седем-осем лягай и брой си сама! “

И.д. ръководителят на 47 Народно събрание Мирослав Иванов си „ глътна езика “ и направи плаха записка на Тошко Йорданов, че е облечен непристойно.

Какво ли е НЕприличното на тениска с надпис: HARVARD LAW, JUST KIDDING?!

Тошко Йорданов: Така е! И в случай че ние бяхме отстоявали още тогава, тази коалиция щеше да се разпадне още февруари! Защото нелепостите, несъобразяването, некомпетентността от вашата половина, главно от Лена Бориславова – тъй като тя взима решенията, започнаха още тогава.

Част от законите, които са лобистки – Ива Митева доста в детайли може да ви изясни, към кои тъкмо ще бъдат пренасочени пари, на което ние бяхме срещу, и тя беше срещу на тези съдружни препоръки, на които аз съм бил, а Вие не сте бил, сега си ги бяхте набутали в бъдещата управническа стратегия, а това са лобистки закони, облагодетелстващи избрани юридически лица.

Що се отнася до мъжкарството – аз за Лена какво друго споделих, като се изключи че е незапознат правист? Това няма значение, дали, си жена или мъж! Дали, съм я нападал, тъй като не била в залата?! Извинявайте, само че тя е взимала решения, които имат отражение върху цялата страна! То и Кирил Петков не е в залата, да го атакува и него?! Но би трябвало ли да си мълча за него?! Или за Асен Василев?! Защото не са в залата?! Това, че вие се вършиме на по-ниски от – изберете си нещо, с цел да не се обидите – не е мой проблем!

Мирослав Иванов: Г-н Йорданов, без персонални нападки!

Тошко Йорданов: А, Вие, не ми правете забележка, тъй като приказвам, като дуплика!

Мирослав Иванов: Това няма значение – по какъв начин говорите!

Тошко Йорданов: Г-н Добрев, Вие, сте извънредно доверчив човек на Вашата възраст! Да очаквате енергетика Бориславова да е по-добра от енергетика Бориславова – Вие, в действителност сте доверчив човек! Но, е хубаво човек да резервира наивитета, тъй като това е нещо детско, което би трябвало да пазим в сърцето! Благодаря!

Мирослав Иванов: Благодаря Ви, господин Йорданов! Искам да припомня сътрудници, че въпреки всичко ние сме в постройката на Народното събрание и Вашето облекло не прилича сега на висотата на тази естрада!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

След като изгледаха видеото Беновска попита Костадинов какво се е научил да не прави в политика? Той отговори – нищо от това, което Политическа партия са правили! А най-важното е да си правилен на националните ползи. Костадинов продължи, че Политическа партия даже не са партия, не са регистрирани като партия, а са следващия американски план. „ Нямаше по какъв начин да не се издънят! Ние наблюдавахме доста деликатно техните дейности в прериода, когато бяха служебни министри и видяхме, че няма нищо друго, с изключение на пиар и празни приказки, освен това на един не доста добър български език! За страдание в България през последните години има доста неприятен опит с медийни артикули, които се трансформират в политически такива. И след това хората се чудят за какво страната не се развива добре. Ами тъй като една част от хората биват убеждавани, че следващият добре говорещ, или най-малко опитващ се да приказва добре, или добре усмихващ се индивид от малкия екран ще реши всички проблеми на България! Разбира се опаковани под най-различни форми. Имали сме военачалник избавител, имали сме национален отмъстител, имали сме младежи, завърнали се от чужбина. Това с младежите, завърнали се от чужбина към този момент един път го изграхме през 2001 година и юпитата на някогашния цар. Сега го играхме още веднъж. Много е неуместно, когато се позволяват едни и същи неточности, тъй като нали знаете – единствено идиотите позволяват едни и същи неточности! “, безапелационен бе водачът на „ Възраждане “. Той добави, че политиката през последните 33 години е довела до такава степен, че огромна част от сънародниците ни мъчно мислят сериозно. Затова и към момента доста хора не престават да се лъжат и да се подмамват!

Костадин Костадинов съобщи, че няма разлика сред Политическа партия и ГЕРБ, както и сред Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи. Те гласоподават еднообразно по съществени законопроекти. И ще не престават да го вършат!

„ Искам да Ви напомня, че с изключение на с харвард-дипломите си, Политическа партия пристигнаха и с рекламация, че са с „ огромни топки “! “, продължи Беновска и пусна запис по какъв начин връчва „ огромни топки “ на Кирил Петков и Асен Василев вечерта след последните парламентарни избори от 13-и ноември 2021 година:

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

На първата конференция след изборите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев споделиха, че ще сформират кабинет, само че без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Беновска връчи на Кирил Петков и Асен Василев „ огромни топки “ с думите: „ Доказахте, май, че имате „ огромни топки “! Да забележим дали ще останат такива! “. Кирил Петков и Асен Василев ги взеха, благодариха и споделиха, че ще останат такива.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Водещата напомни, че Асен Василев е споделил, че има „ огромни топки “ и приканва Бойко Борисов на спор! Костадинов отговори: „ Това не си го припомням, чак дотам не ги проследявам! Все отново виждам да съблюдавам някаква политическа и медийна хигиена и не мога да проследявам всяка нелепост, която кажат! Много детска беше насладата им, когато завоюваха изборите. Честно да Ви кажа, сега, когато „ Възраждане “ завоюва изборите, аз ще бъда извънредно обезпокоен, тъй като знам какво ме чака! Държавата е в цялостен разпад, тя загнива! И в случай че печеля изборите след два месеца, аз ще съм най-разтревоженият човек в страната. За какво да се веселя? За това, че ми ляга на плещите една разнебитена страна и едно умиращо население! Видяхте ли по какъв начин се радваха те? Аз си припомням в нощта на изборите фрагментите, които обиколиха всички медии! Радост от какво? От това, че те чака непосилен труд по 25 часа в денонощие! Това демонстрира какъв брой са годни хората, които желаят да ни ръководят. Те по този начин и не съумяха да схванат, че ръководството на страната не е като ръководството на квартална бакалия или компания за пробиотици! Всеки, който завоюва изборите, би трябвало да знае какво завещание го чака! Тези хора ни изправиха пред война с Русия! Тези хора убиха българската стопанска система! Тези хора трансфораха страната ни в един свободно падащ обект в интернационалното право и пространство! И който пристигна след 2-ри октомври, ще има извънредно тежки проблеми за решение, умишлено основани от сегашните ръководещи! Те действаха като диверсанти в българското ръководство! Да не приказваме, че това, което направиха с изгонването на съветските дипломати си е чиста проба терористичен акт в интернационалното право! Никой не е правил такова нещо, в случай че несъмнено не желае да разгласи война! “.

Движение за права и свободи и Ахмед Доган.

„ Преди да Ви задам един основен въпрос, който задаваме 10 години и никой не ми е дал отговор, ще Ви предложа една версия, тъй като Вие сте прав, че в случай че спечелите изборите, това може да е интелектуална наслада, само че без размисъл какво следва! Сега ще Ви предложа една шокираща версия, апелирам Ви, не ме хващайте след това за косата, кой да бъде ваш предстоящ сътрудник! Нека да чуем какво сподели един анализатор! “, продължи Беновска и пусна запис от гостуването в предаването „ Беновска пита “ на Николай Марков от 23-и юли 2022 година:

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Илиана Беновска: Кой е политикът, който в този момент ще го изиграе идващият на „ бял кон “, не го споделям иронично, който ще може да овладее полуразпадащата се страна? Идват избори май!

Николай Марков: Вижте, в случай че отчетем, че единствената достоверна, която има водачество, от пита leadership, подобен, какъвто би трябвало да бъде, нали споделяме, че сме евроатлантическа страна …

Илиана Беновска: Who is that boy, казано на „ харвардски “?

Николай Марков: Аз считам, че главната роля в тези процеси ще изиграе господин Доган! Причината е, че Политическа партия ГЕРБ по някакъв метод, и не по една причина е ненапълно отвлечена! Политическа партия Българска социалистическа партия е със затихващи функционалности, представителни несъмнено в огромна част. Вътрешнополитически показани, външно съвсем не. А другите партии нямат никакво значение!

Илиана Беновска: Защо отбягвате ГЕРБ и Бойко Борисов?

Николай Марков: Само да кажа, че Политическа партия …

Илиана Беновска: Това към момента не е записана партия!

Николай Марков: Нито е записана, нито е партия! Да кажем, че това е „ аватар “, съвременен план на американското посолство.

Илиана Беновска: Are you sure?

Николай Марков: Което по някакъв метод считат, че по този начин би трябвало да се прави.

Илиана Беновска: Американците се отхвърлиха от Gemcorp!

Николай Марков: Вижте, какво споделя човек с устата си и какво прави с делата си, тъй като съм християнин, виждам въпреки всичко делата на човек, а не думите му! И с цялото ми положително отношение към цивилизования свят, както се назовава, считам, че нещата би трябвало да се вършат по цивилизован метод. Ако методът не е цивилизован и в случай че средствата и способите, които употребяваме за осъществяване на избрани неща не са честни, считам, че си имаме работа с един некултурен свят!

Илиана Беновска: А дали Доган ще се съгласи?

Николай Марков: Той няма избор! Той няма избор! Няма друга партия, която може да поеме тежестта на това, което се надроби в България през последните десетина години и малко повече! Дори аз мисля, че господин Аталай, който беше посетител преди мен, доста тънко Ви подаде за сходен развой. Сега, до каква степен той счита, че водачът ще поеме тази отговорност и последици, които ще предстоят, тъй като всяка отговорност и избрани последици носи след себе си, към този момент аз не считам, че …

Илиана Беновска: Направихте огромния удар в този момент, това, че номинирахте Доган за национален водител! Не че той е излизал от тази си роля.

Николай Марков: Просто няма различен избор, тъй като другите се разпаднаха. Аз по тази причина го споделям, а не тъй като считам, че по този начин би трябвало да бъде. Просто одобрявам обстоятелствата такива, каквито са. Това е като едно лекуване на заболяване – лекарят отива, прави обзор, надлежно там прави проучвания, които би трябвало да се създадат и слага диагнозата такава, каквато е! А не такава, каквато желае да бъде!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Беновска продължи: „ Реагирахте много бурно! Кой е бъдещият водител? Вие казахте, че ще спечелите изборите! Доган може ли да бъде ваш сътрудник? “. Костадин Костадинов отговори: „ Вие съществено ли ме питате това? Аз слушах деликатно по какъв начин Вие го слушате! Първо да стартираме с това, че Движение за права и свободи не е партия. Движение за права и свободи е етно-политическа, олигархично-мафиотска формация! Когато Движение за права и свободи е основано, като един план на най-малко 3 разузнавания и в него играят външни структури и посолства, и то не едно, а най-малко две, и когато разполагаш с ресурса на турската страна зад тила си, с ресурса на българските служби зад тила си, от теб се желае едно само нещо – просто да не си цялостен глупак! Може да си полуидиот, само че да не си цялостен глупак! И на фона на всичко това нещо у нас се намират хора, които Вие неизвестно за какво наричате анализатори, които излизат и настояват, че това карикатурно сходство на политическа партия, тъй като то не е партия, там няма политика, там има единствено стопанска система, непознати национални ползи, шпионаж, измама, бойкот, вредителство! Тези отречени от целия български народ, като техния почетен ръководител, да бъдат будители?! За мен това е подигравка! Не знам този човек, който споделя това нещо, дали не го е споделил с някаква доста тежка форма на политическа подигравка, която нито Вие, нито аз сега да не разбираме! Нека да си представим, че се е пошегувал, тъй като, в случай че го е споделил съществено, това наскърбява интелекта на този човек! “.

Водещата означи: „ Времето ще покаже! “. Костадинов отговори: „ Не, времето към този момент го е посочило! Никой не желае да се допре до тази токсична, етно-политическа, олигархично-мафиотска формация! Това е мнението на голяма част от българските жители, разходете се на открито по улицата и ги питайте! “.

Беновска отвърна: „ Аз ще си разреша да кажа нещо. Няма да ставам юрист на Доган или Движение за права и свободи, не е моя работа, само че етническия модел и етническия мир въпреки всичко в този момент са „ под крилото “ на Доган! “. Костадинов отговори: „ Аз съм лекар по етнография и ще Ви кажа – етническият модел във всяка една страна, в която има малцинства, не зависи от малцинствата, а зависи от болшинството! В България има подобен етнически мир и подобен етнически модел, тъй като ние, българите, болшинството сме решили, че ще бъдем толерантни и ще обичаме нашите сънародници, без значение какъв е техният майчин език! И без значение кой е техният господ, на който се молят! Ако въобще се молят, тъй като в нашата доста атеистична страна, в която „ ВиК християните “, които вървят на черква два пъти, на Великден и на Коледа, и по този начин наречените мюсюлмани, които ядат свинско и пият ракия – разлика няма! Затова и при нас има подобен огромен брой смесени бракове! И тъкмо затова в България има неповторим за Балканите мир и общуване, какъвто няма в прилежащите ни страни! Не тъй като Доган е взел „ под крилото “ си българския етнически модел, а тъй като ние сме го основали преди доста десетилетия! Разликата сред българите, които носят християнски имена и българите, които носят арабски или тюркофонни имена – няма никаква! И това ние доста добре го знаем! И по тази причина Движение за права и свободи умира и единствената причина, заради която към момента съществуват, е икономическата! Включително и вие медиите създадохте облика към Доган на някаква мистична аура, като огромен мъдрец! “.

Водещата попита Костадинов дали познава Доган? Той отговори, че не го познава. Тя продължи: „ Аз го познавам! Един доста интелигентен и изчерпателен човек! Това мога да Ви кажа в житейски проект, не журналистически! “. Лидерът на „ Възраждане “ отговори: „ Това е Ваше мнение! Този „ интелигентен и изчерпателен “ човек сътвори, с поддръжката на всички тези служби, разузнавания и по този начин нататък, сътвори един израстък в българската политическа система, който унищожава българската страна! Заедно с всички останали несъмнено! Защото България в сегашния парламент, той към момента не е разхлабен официално, имаме 5 американски, една турско-американска и една единствена българска политическа организация и това е „ Възраждане “! “.

Какво ще направи „ Възраждане “, в случай че ръководи България?

„ Казвате, че „ Възраждане “ ще завоюва изборите! Тогава Ви запитвам въпроса, който задавам към този момент 10 години – Кой и на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи България! Хайде отговорете ми Вие? “, попита Беновска. Костадинов отговори, че „ Възраждане “ желаят да ръководят като представители на българския народ! И всяка една партия би трябвало да желае на това съображение! Всяка партия би трябвало да желае властта като представител на българския народ с съображение, че знае по какъв начин да реши проблемите!

Беновска попита: „ А моженето ви къде е? “. Събеседникът ѝ отговори, че са го посочили още в 47-то Народно заседание. „ Възраждане “ имат 29 законопроекта и 23 проекторешения, които са с сан на законопроект. Въпреки че е най-малката политическа мощ в Народното събрание, „ Възраждане “ е най-продуктивната!

„ Кои са първите 5 неща, които ще извършите, господин Паргов доскоро загатна за национална теория? “, продължи Беновска. Костадинов отговори, че национална теория към този момент имаме! Водещата означи, че тя не се възприема от ръководещите. „ Ще съумеете ли да превърнете националната теория в „ Библия “ на България? “, попита водещата. Гостът ѝ отговори: „ Ние това нещо сме го записали в нашата платформа още преди 8 години, когато създадохме „ Възраждане “! Между другото във вторник ще имаме годишнина, откогато се събрахме на Илинден, не инцидентно избрахме датата, тогава се е случило най-голямото българско въстание! “.

Костадинов се върна към въпроса кои са първите 5 неща, които ще създадат във властта и изясни, че първо ще възстановяват връзките с Русия, с цел да имаме естествена зима, а не да зъзнем и да се топлим единствено с евроатлантически полезности! Беновска добави: „ Подкрепям Ви, само че би трябвало освен поради прагматиката, а и поради духовността, която имаме като връзка с Русия! Не ми заплащат от съветското посолство 4 000 лв., с цел да го кажа, както споделя Лена Бориславова! “.

Костадин Костадинов изясни, че идната седмица „ Възраждане “ ще пусне сигнал до прокуратурата за медии, които през минали години са получавали стотици хиляди долари финансиране от Съединени американски щати. Той продължи: „ Тук малко има „ крадецът вика дръжте крадеца! Финансираните от Америка споделят, че в България има финансиране от руснаците! Което е меко казано безочливо, надменно и гнусно! Дори и в този момент, в случай че отворите уеб страницата на американското посолство, ще видите, че има грант от 150 000! “. Беновска отвърна: „ Видях го! Искам да Ви кажа, че ние сме една от медиите, които няколко пъти кандидатствахме и не бяхме определени! Но ние кандидатствахме, тъй като търсим средства да се устояваме, а не поради американски насочености! “. Лидерът на „ Възраждане “ съобщи, че това не е вярно, тъй като по този метод ще станат подвластни от непознати страни!

Костадинов продължи, че идната задача на „ Възраждане “ ще бъде унищожаване на проекта за заличаване на българския лев. Според него еврото не трябва да бъде допускано в България, а сега левът е една от най-стабилните международни валути.

Третата задача на „ Възраждане “ е референдум за участието на България в НАТО.

На четвърто място е основаване на преговорна група за предоговаряне на участието на България в Европейски Съюз. Според него сега България е суровинен придатък на Европейски Съюз. Вече 15 години сме членове на съюза, а стопанската система ни продължава да крета на последно място с неповторимо ниски темпове на развиване. Членството на България в Европейски Съюз изсмуква ресурсите на страната ни.

Петата задача на „ Възраждане “ е преустановяване на контракта за даване на безвъзмездни американски бази.

   Костадин Костадинов изясни, че участието ни в НАТО не може да бъде поставяно под въпрос до 2024 година, тъй като малко хора знаят, че подписвайки контракта, ние сме поели ангажимент идващите 20 години да не слагаме под въпрос участието ни. „ Тоест ние на процедура сме анексирани в НАТО! Ние можем да насрочим референдум, можем да го спечелим, само че можем да излезем едвам през май 2024 година! България и Румъния не престават да бъдат единствените страни в Европейски Съюз и НАТО, които в никакъв случай не са били питани по какъвто и да е въпрос, касаещ тяхната европейска или евроатлантическа ориентировка! Както никой не ни пита през 1953 година, когато влязохме във Варшавския контракт, по този начин и никой не ни пита през 2004 година! И в двата случая ни обясняваха по какъв начин партията знае, народът е елементарен и ние решаваме вместо него! Само че през 2004 година го обясняваха „ Капитал “ и „ Дневник “, нагледно казано, като сборен облик на американските българоезични медии в България! Всъщност не можем да ги назовем медии, тъй като те са радиоточки на американското посолство! А през 1953 година вестник „ Софийска истина “ и „ Работническо дело “! Няма никаква разлика, единствено имената се сменят! “. Така приключи диалогът сред Костадин Костадинов и Илиана Беновска в „ Беновска пита “ във  и в  пита-Радио К2 и  по Радио К2 на 93.9MHz на 30-и юли 2022 година
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР