Косопадът вече не е толкова сериозен проблем за повечето мъже.

...
Косопадът вече не е толкова сериозен проблем за повечето мъже.
Коментари Харесай

Край на мъките – с тази страхотна маска косопадът моментално спря. Сега косата ми е гъста и здрава

Косопадът към този момент не е толкоз сериозен проблем за множеството мъже. Особено откогато на мода излезе бръсненето на главите вид „ 0 номер “, представителите на мъжкия пол са надалеч по-спокойни и уверени. Не по този начин обаче стои въпросът при дамите, където косопадът е изключително мъчителна тематика, а появяването му неизбежно се отразява на самочувствието им. В първия миг нормално дамите изпадат в суматоха и стартират да си показват още по-сериозни последствия в бъдеще. Ето за какво, бързаме да ги успокоим.
Наша читателка показа неповторима рецепта, която е научила от свекърва си и е дала поразително положителни резултати. При нея косопадът се появил изненадващо и внезапно, няколко месеца след раждането. „ Видях се в същинско знамение, казусът се задълбочаваше и нито докторите, нито предписаните ми лекарства помогнаха.

ТОГАВА съдебна експертиза НАМЕСИ СВЕКЪРВА МИ И НЕЩАТА съдебна експертиза ОПРАВИХА “, ПИШЕ МЛАДАТА ЖЕНА.
Ето какво съставлява и самата рецепта, която можете да изпробвате в домашни условия. Приготвя се бързо и елементарно, а цената й е несравнимо по-ниска от продаваните в комерсиалната мрежа. Необходими артикули: 1 супена лъжица сок от лук; 1 супена лъжица естествен пчелен мед; жълтъкът от едно яйце; 1-2 супени лъжици масло от репей. Начин на подготвяне: Смесете всички съставки и ги разбъркайте добре, с цел да се получи еднородна примес. С помощта на чиста четка за коса нанесете маската отмерено върху косата.

Поставете шапка за къпане, а по-късно увийте главата си с хавлиена забрадка. За постигането на най-благоприятен резултат оставете маската да работи в продължение на 1 час, след което измийте косата с подобаващ шампоан. Правете процедурата 2 пъти на седмица до постигането на стремежи резултат.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР