Космическият кораб “ на американския SpaceX“ се скачи успешно с

...
Космическият кораб “ на американския SpaceX“ се скачи успешно с
Коментари Харесай

Космическият кораб Дракон се скачи с Международната космическа станция

Космическият транспортен съд „ “ на американския „ SpaceX “ се скачи сполучливо с Международната галактическа станция в понеделник, оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.
Спускането на товарния транспортен съд е осъществено в неделя от космодрума при Кейп Канаверал, Флорида. „ SpaceX “ достави товари за МКС за 21-ви път. За първи път за това беше употребен обновеният модел „ Дракон “, който може да носи 20% повече потребен товар на борда от предходните версии на кораба. „ Дракон “ достави съоръжение за научни проучвания, хранителни артикули и съоръжение до станцията за НАСА. От „ SpaceX “ по-рано обявиха, че „ след самостоятелно съединяване с орбиталната станция ще бъдат свързани два кораба Дракон “.
 SpaceX отсрочи изстрелването на нов сателит Starlink SpaceX отсрочи изстрелването на нов сателит Starlink
Американската компания SpaceX отсрочи изстрелването на ракетата-носител Falcon 9 с микросателита Starlink с 24 часа. Компанията разгласи то...
На 17 ноември галактическият транспортен съд „ Crew Dragon “ с екипаж дойде на МКС. Екипажът на задачата Crew-1 включваше астронавтите от НАСА Майкъл Хопкинс, Виктор Глоувър, Шанън Уолкър и представител на Японската аерокосмическа организация за проучване Соичи Ногучи Екипажът се причисли към руснаците Сергей Рижиков, Сергей Куд-Сверчков и американката Катлийн Рубинс, които са на работа в станцията от 14 октомври 2020 година като част от 64-ата съществена експедиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР