Кортежът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп напусна сградата

...
Кортежът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп напусна сградата
Коментари Харесай

Тръмп напусна сградата на съда в Маями, не се призна за виновен

Кортежът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп напусна постройката на съда в Маями, Флорида, където му бяха повдигнати обвинявания за погрешно боравене със секретни документи, предадоха международните организации.

Конвоят на Тръмп напусна подземния гараж на правосъдната постройка и някогашният американски президент помаха от прозореца на колата на своите поддръжници, стоящи пред постройката на съда. Някои последователи на някогашния американски водач се пробваха да се приближат до колата му, само че бяха отблъснати от чиновници на Сикрет сървис, предава Българска телеграфна агенция.

Тръмп не се призна за отговорен по нито едно от повдигнатите против него обвинявания. От своя страна съдът не наложи никакви ограничавания за напредване или освобождение под гаранция на някогашния президент на Съединени американски щати, както и на неговия асистент Уолт Наута, който съгласно " Ню Йорк Таймс " не е дал отговор на настояването за признание на виновност на съвещанието във вторник и е отделил в допълнение време за съвещания с юристи.

Според обвинителния акт на Южния областен съд на Флорида американските правоприлагащи органи са повдигнали обвинявания на Тръмп и неговия асистент Уолт Наута по 38 точки. Според мнението чиновниците на американското ФБР са иззели общо 102 документа по време на претърсването на имението на Тръмп Мар а Лаго във Флорида през август предходната година: 27 от тях са били в кабинета на някогашния началник на американската администрация а други 75 - в складово помещение. Седемнадесет от документите са били класифицирани като " строго секретни ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР