Коронавирусът върлува по целия свят, отнемайки хиляди животи. И към

...
Коронавирусът върлува по целия свят, отнемайки хиляди животи. И към
Коментари Харесай

Гал Сасон: Епидемията в България ще свърши през юли

Коронавирусът върлува по целия свят, отнемайки хиляди животи. И към този миг не се вижда краят на тази пандемия.

Почти всички страни по света са наранени, а милиони хора са под карантина. Включително и в България са подхванати строги ограничения, с цел да се лимитират обществените контакти.

Нито лекарите, нито политиците имат визия по кое време ще завърши всичко. Единствено астролозите смеят да предвиждат какво следва. Утвърденият нравствен преподавател, с хиляди почитатели в света, и създател на книги - Гал Сасон предсказа по кое време ще настъпи краят на епидемията.

В една от своите книги още преди години Сасон е предсказал тази зараза. Причината за нея е събирането на двете могъщи планети Плутон и Сатурн, което се случва на всеки 38 години и предизвиква доста катаклизми.

През 1982-1983г. избухва епидемията от СПИН, гладът в Африка е придобил чудовищни размери, имало е и финансова рецесия.

И този път събирането на двете планети докара до съществени тествания. Още по-непредсказуем става изходът от рецесията поради завръщането на Юпитер. Датите 7 юли и 7 ноември ще са съдбоносни за България. Тогава в страната ни ще има мощна позитивна сила от Юпитер.

Юпитер ще е в първи дом (домът на тялото), което в допълнение ще помогне на България. Планетата ще закриля страната ни. Според Гал Сасон това значи, че епидемията у нас ще премине през юли.

Решаващ обаче ще бъде месец април, като астрологът счита, че 27 април е най-важната дата за епидемията от ковид.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР