Коронавирусът направи това, което нито армия, нито полиция или политика

...
Коронавирусът направи това, което нито армия, нито полиция или политика
Коментари Харесай

ИДИЛ съветва терористите си да стоят далеч от Европа, заради коронавируса

Коронавирусът направи това, което нито войска, нито полиция или политика можа да направи – спря достъпа на терористи до Европа.

Лидерите на „ Ислямска страна “ са популяризирали препоръки до членовете си по света, в които категорично акцентират, че би трябвало да заобикалят пътувания до Европа, оповестява изданието Politico, цитирайки Homeland Security Today.

След главната рекомендация да се заобикаля Европа, или както я назовават – „ Земята на епидемията “, следват препоръки за персонална хигиена на терористите и указания по какъв начин да си мият ръцете.



Терористичната организация популяризира собствен нюзлетър, в който следи разпространяването на заболяването и акцентира характера на новия вирус и това, че се предава от непосредствен контакт с хора.

В инструкциите, поместени на цяла страница, се споделя, че би трябвало да „ намират очакване в Бог и да търсят избавление при Него от заболяванията “, само че също по този начин и: „ покривайте устата, когато се прозявате или кихате “, последвано от съвет да си мият ръцете по-често.

На тези, които подозират, че може да са се заразили, се споделя да стоят надалеч от териториите, следени от „ Ислямска страна “, с цел да спазят „ свещеното си обвързване “ да предпазят другите от заболявания.

Поддържаният от терористите нюзлетър “al-Naba” следи развиването на ковид още от началото му, когато оповестиха за появяването на нова болест, която „ сее гибел и смут в Китай “, само че още оттогава показва угриженост, че членовете на китайското мюсюлманско малцинство може да предадат болестта на територии, следени от ИДИЛ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР