Кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков отново ще бъде

...
Кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков отново ще бъде
Коментари Харесай

Единственият български журналист на наградите „Оскар“ отново ни среща със световния киноелит по NOVA

Кореспондентът на NOVA в Съединени американски щати Ясен Дараков още веднъж ще бъде единственият български публицист на аления килим на най-престижното събитие във филмовите среди – премиите „ Оскар “.

Със своите извънредни изявленията и репортажи той ще направи съпричастни феновете на NOVA с забавните и атрактивни моменти от подготовката на церемонията . Репортерът ще улови и показа и първите реакции и настроения от „ Долби Тиътър “ в Лос Анджелис след връчването на влиятелните статуетки .

 Ясен Дараков Оскари NOVA

За осми следващ път Ясен Дараков е окото и ухото на българските фенове на най-бляскавото и влиятелно киносъбитие на Холивуд , което тази година ще се организира на 24 февруари. Очаквайте всички страсти и безредици, най-актуалните вести към събитието и най-влиятелните имена в киноиндустрията .

„ За осма година ще имам невероятния късмет да се потопя в приказния свят на Оскарите. Но тази година чакам да чуя повече послания от звездите със обществен темперамент, виждайки номинираните филми и артисти – какво мислят те за измененията в обществото, за ролята на дамите в Холивуд и освен. Разбира се, погледът ще е ориентиран и към това най-голямо фешън шоу в света. Очаквам и българин още веднъж да стъпи на аления килим – Димитър Маринов, чийто филм „ Зелената книга “ е с 5 номинации”, споделя Дараков дни преди да отлети за Холивуд.

Досега на аления килим Ясен е интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни, Ема Уотсън, Упи Голдбърг, Глен Клоуз, Кейт Бланшет, Гари Олдман, Самуел Л. Джаксън, Джей Кей Симънс, режисьорa Алехандро Иняриту и доста други от топ звездите на Холивуд.

 Ясен Дараков Оскари NOVA

Дългоочакваното събитие във филмовите среди ще бъде излъчено непосредствено в ефира на KINO NOVA на 24 февруари след среднощ като край на обичайна акция на канала „ Треска за Оскари “ .

Специално студио „ Треска за Оскари: Голямата нощ “ с водещи Мариян Станков – Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова ще даде опция на кинофеновете да станат очевидци на подготовката на церемонията и да се срещнат с най-успешните българи в Холивуд - Тео Ушев, Димитър Маринов, Владимир Тодоров. Ясен Дараков ще се включи с извънредни изявленията от аления килим минути преди началото на церемонията в „ Долби Тиътър “ . Гости в студиото ще са едни от огромните имена на българското кино, които ще разясняват филмовото събитието на годината – Теодора Духовникова, Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Васил Бинев . Очаквайте и още доста обичани лица с прогнози и любопитни елементи от кухнята на звездите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР