Концепцията за миналите животи и прераждането вълнува човечеството от векове.

...
Концепцията за миналите животи и прераждането вълнува човечеството от векове.
Коментари Харесай

Тези 3 неща показват дали познаваме някого от предишен живот

Концепцията за предишните животи и прераждането вълнува човечеството от епохи. Мнозина имат вяра, че може да сме живели няколко живота преди настоящето си битие и че душите ни носят мемоари и връзки от тези предходни въплъщения.

Въпреки че концепцията да познаваме някого от предходен живот може да наподобява завладяваща, постоянно е мъчно да се дефинира дали такава връзка в действителност съществува. Въпреки това има няколко индикатора, които някои хора вземат поради, когато изследват тази опция. Ето кои са трите фактора, за които постоянно се счита, че демонстрират връзка с някого от минал живот.

 минал живот

Чувство на другарство и незабавна връзка

Един от най-силните признаци, които могат да подскажат за връзка с някого от минал живот, е дълбокото възприятие на познатост и мигновената връзка при среща с него. Това е възприятие, което надвишава елементарното привличане или приятелство; като че ли се познавате от дълго време, даже и да сте се срещнали преди малко. Тази мощна познатост може да се прояви по разнообразни способи, като да вземем за пример да разпознаете гласа им, маниерите им или даже да довършвате изреченията си един на различен. Тези връзки постоянно надвишават логиката и обяснението, като оставят у хората надълбоко възприятие за принадлежност и комфорт в наличието на другия.

 минал живот

Необясними мемоари и споделени прекарвания

Друг индикатор за връзка с минал живот е появяването на необясними мемоари и споделени прекарвания. Възможно е да имате ярки сънища или ретроспекции на избрани моменти или места, с които в никакъв случай не сте се сблъсквали в сегашния си живот. Тези мемоари може да са свързани с исторически събития или интервали, които са съществували преди раждането ви. Освен това, когато споделите тези мемоари с индивида, за който подозирате, че имате връзка с минал живот, той може да има сходни мемоари или да е в положение да добави изчезнали детайлности. Тези споделени прекарвания могат да бъдат мощно удостоверение за по-дълбока връзка оттатък границите на този живот.

 минал живот

Опознаване на душите и взаимно израстване

Когато срещнем някого от предишния си живот, постоянно има надълбоко душевно различаване, надълбоко схващане на другия на духовно равнище. Сякаш можете да видите през външността им и да се свържете с тяхната същина. Това различаване отива оттатък физическата осанка, публичните функции или личностните черти. То е неизказано знание, което надвишава рестриктивните мерки на настоящето ни битие. Срещата с някого от минал живот също може да докара до взаимно израстване и духовна еволюция. Тези връзки постоянно дават благоприятни условия за излекуване на нерешени проблеми, за научаване на скъпи уроци или за оказване на поддръжка в самостоятелните ни пътувания. Чрез тази връзка можем да преживеем персонална промяна и разширено схващане за себе си и за мястото си в света.

Въпреки че тези фактори могат да подскажат за връзка с минал живот, значимо е да подхождаме към тях с отворено схващане и прозорливост. Невъзможно е да се потвърди или отхвърли съществуването на минали животи, а персоналните прекарвания могат да бъдат субективни. Скептицизмът е здравословен, защото предизвиква сериозното мислене и ни защищава от прибързани изводи. Въпреки това проучването на опцията да познаваме някого от минал живот може да бъде завладяващо и просветляващо странствуване към себепознанието.

Идеята за познаването на някого от предишния живот е тематика, която интригува и пленява хората от епохи. Въпреки че е мъчно да се дефинира дефинитивно съществуването на връзки от минали животи, фактори като мощна познатост, необясними мемоари и споделени прекарвания, както и различаване на душата могат да подскажат съществуването на такава връзка. Изследването на тези знаци с отворен разум и прозорливост може да предложи на хората по-дълбоко схващане на самите тях и техните взаимоотношения, без значение дали имат вяра в минали животи или не. В последна сметка стремежът към знание и себепознание е персонално пътешестване, което всеки човек би трябвало да предприеме по собствен личен и неповторим метод.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР