Контролните органи прикриват аферите и нередностите, които се извършват в

...
Контролните органи прикриват аферите и нередностите, които се извършват в
Коментари Харесай

Защо контролните органи си затварят очите за аферите на Маджаров?

Контролните органи прикриват аферите и нередностите, които се правят в мандрите на Димитър Маджаров . Това се твърди в неизвестен  

Според него от Агенцията по храните, Защита на потребителя и други, си затварят очите за протичащото се във компанията.

Припомняме, че до нас още през февруари стигна сигнал, че маститият пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови популацията и децата на България с един от най – скъпите колбасарски и млечни артикули на пазара. Публикуваме, без редакторска интервенция, започвайки с свидетел дълготраен служащ, напуснал предприятията на семейството, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и салами.Г.И. е безапелационен, че от 5-6 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с медикаменти, тъпчат ги с хормони.

Труповете на умрелите животни отиват в саламите , а млякото им в производството. Затова хората развиват устойчивост към антибиотици и заболяванията мутират. Всичко стартира от фермата, а в мандрата се случва магията. Естествено, посредством млякото болестта отива в организма на почтените хора и дребните деца. Заради това доста от нас имат болки в стомаха, страдат от болести на червата, постоянно подвигат висока температура, оплакват се от изнемощялост.

Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата , настояват лекари и повода за това е в съществуването на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е загадка, че и намалената полова функционалност при мъжете е вследствие на женските полови хормони и мелатонина в млякото. На какво се дължат досадните тийнейджърски пъпки „ акне “? Според лекари кожни лекари, сега, в който младежите спрат да пият мляко и да си хапват млечни артикули, гнойните пъпки от лицата им изчезват. Доказано е, че 90% от кравето мляко съставлява така наречен казеин. Причината е обвързвана с нуждата от бърз напредък на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той в действителност не е нищо друго, с изключение на едно лепило, употребявано да се залепят лепенки върху бирените бутилки.

Същото лепило се ползва и в мебелната индустрия . Когато с чаша мляко „ пием ” казеин – тялото ни незабавно усеща този чист протеин и стартира да създава хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото стартира да се натрупва в организма и започват заболяванията на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет вид 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, подсети доктор Георги Гайдурков, експерт по нутрициология (наука за храненето). Следват болести на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Получихме сигнал, който занапред ще проверим.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ настояват, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива непосредствено в канализацията на града. Вместо да влага в пречиствателна станция, Маджаров е сключил мним контракт с компания, на която сякаш продава отпадъка от преработката на млякото. И един забавен фак т Димитър Маджаров като добър шеф е съществено „ угрижен “ за своите служащи, даже се е заел с изхранването им.

Към компанията има кухня, която готви за 300 служащия, несъмнено, с месо от фермата и когато в менюто на служащите имало овче месо или курбанчорба, ресторантът бил празен, служащите не поръчвали, тъй като знаели какво ядат. Друг служащ във фермата, покъртен от протичащото се там, разкрива по какъв начин върнатите от комерсиалните вериги и от магазините артикули с изминал период на валидност се вкарват в новото произвеждане, като преди този момент стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат по този начин и с години.

„ Нямате визия защо говоримтонове развалени луканки и колбаси с плесен по тях. “, твърди М.Т. „ Случвало се е да се съберат по 35 палета даже. Ако се случи през това време да има инспекция, изваждат се от камерите, крие ги в други пространства, стоят там по 23 дни, размразяват се и след това отново в минусовите камери. “ Този сигнал е притеснителен и от редакцията на АЛАРМА преценихме, че e редно да се осведоми обществото за възможните нередности. Решихме да го публикуваме на части заради дължината и многото изложени притеснителни изказвания. Ако информацията от сигнала е истина, е нужно да се подхващат съществени ограничения, като не се разреши да отровят децата ни и то със скъпоплатена храна, минаваща за първокласен артикул! Дали изказванията в сигнала са истина не можем да твърдим, само че са скандални и обмисляме да сезираме БАБХ да направи инспекция по случая. Очаквайте извънредна информация за роднинските връзки на фамилия Маджарови с богатия турски жанр Ясемин. Разполагаме със снимков и видео материал. Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

ВАЖНО! След обявата на тази публикация, получихме 2 типа сигнали в редакцията. Едните са, че това е ЛИЧНО ОТМЪЩЕНИЕ към Маджаров от неудовлетворен чиновник. А другите са тъкмо противоположното – ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СА СЪЩИТЕ, това е действителността в безобразния капитализъм, който въведохме.

Имайте това поради като четете – може всичко да е персонално отношение, само че по-вероятно е просто един ядосан служащ да е изкарал процедура, която се отнася на практика до ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Т.е. всичко на пазара е това, което е и при тази компания. И е нужна генерално нова държавна политика по надзор и въвеждане на ред…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР