Контранастъплението не е нов сезон на шоу на Netflix. Няма

...
Контранастъплението не е нов сезон на шоу на Netflix. Няма
Коментари Харесай

Подоляк: Нашето контранастъпление не е нов сезон на шоу на Netflix, то изисква разумен и балансиран подход

Контранастъплението не е нов сезон на шоу на Netflix. Няма потребност да очаквате деяние и да купувате пуканки. Това твърди съветникът на ръководителя на президентската канцелария Михайло Подоляк,цитира The Guardian. Той написа къс пост в Туитър, в който в резюме изяснява в какво се състои то.

" Истинската война не е холивудски блокбъстър. Контранастъплението не е нов сезон на шоу на Netflix. Няма потребност да очаквате деяние и да купувате пуканки. Настъпателните дейности на Въоръжените сили на Украйна не престават в редица посоки. В ход са интервенции по образуване за основаване на бойното поле. Времето постоянно е значимо... изключително по време на война. Загубеното време в убеждаването на нашите сътрудници да обезпечат нужното оръжие се отразява в характерните съветски укрепления, издигнати през този интервал, надълбоко вкопаната отбранителна линия и системата от минни полета. Разбиването на съветския фронт през днешния ден изисква рационален и уравновесен метод. Животът на боеца е най-важната полезност за Украйна през днешния ден. Военното командване се концентрира върху военната просвета и разузнаването, а не върху почитателите по трибуните. "

Украйна алармира, че главният подтик в нейното контранастъпление против съветските сили към момента следва, като някои войски към момента не са ситуирани и интервенцията до момента е имала за цел да " настрои бойното поле “, написа британската медия.

Говорейки за темпото на украинския прогрес, трима висши чиновници изпратиха най-ясния сигнал до момента, че главната част от контранастъплението към момента не е почнала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР