Контраадмирал Кирил Михайлов е новият командир на Военноморските сили. Днес

...
Контраадмирал Кирил Михайлов е новият командир на Военноморските сили. Днес
Коментари Харесай

Този контраадмирал от днес е новият командир на българските ВМС

Контраадмирал Кирил Михайлов е новият пълководец на Военноморските сили. Днес той одобри поста на публична гала във Варна от вицеадмирал Митко Петев, съобщи БНР.

"Възможно най-достойният адмирал приема поста. Аз съм уверен, че освен ще продължи това, което сме правили, само че ще го прави по-добре. Пожелавам му триумф. Това, което желая да му завещая, е това, което той постоянно е споделял, тъй като не за първи път сдаваме командирския мостик, като пълководец на първи дивизион той беше индивидът, който го пое след мен. Убеден съм, че той ще продължи.



Пожелавам му да бъде себе си ", сподели вицеадмирал Митко Петев, който става боен представител на началника на защитата във Военния комитет на НАТО и на Европейския съюз.



Новият пълководец на Военноморските сили съобщи:



"Адмирал Петев е начертал правилния курс и ще продължа да последвам напред по него. Надявам се да имаме поддръжката на всички, които и до момента са подкрепяли Военноморските сили. Смятам, че военноморските сили са неразделна част от българското общество ", сподели контраадмирал Кирил Михайлов след церемонията.



На нея участваха началникът на защитата военачалник Андрей Боцев и Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, както и регионалният шеф Стоян Пасев и кметът на Варна Иван Портних.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР