„Конституцията е ясна, президентът избира трета партия от тези, които

...
„Конституцията е ясна, президентът избира трета партия от тези, които
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: БСП е партия на 130 години и има готовност за всеки един сценарий

„ Конституцията е ясна, президентът избира трета партия от тези, които са в Народното събрание, на която да връчи мандата, и той избра това да е Българска социалистическа партия. Ние сме партия на 130 години и без значение от това какво ще се реши на идния Национален съвет, имаме подготвеност за всеки един сюжет. “ Това съобщи националният представител от ПГ “БСП за България “ Стоян Мирчев в ефира на Нова телевизия.

След като президентът Румен Радев връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на Българската социалистическа партия, през днешния ден ще заседава Националния съвет на партията, на който ще се вземе решение за последващите дейности.

Социалистът поздрави всички с Деня на труда като съобщи: „ Днес е Международния ден на трудещите се хора. Тази рецесия сподели, че хората, върху чиито рамене лежи нашето общество, не получават задоволително поддръжка във всяко едно направление - както финансово, по този начин и поддръжка в трудовите им права. “ По думите му днешният Ден на труда би трябвало да бъде отдаден на българските медици, които изкараха България от тежката рецесия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР