Конкурс за ефектни видеоразкази RUSE REELорганизира за първи път кметът

...
Конкурс за ефектни видеоразкази RUSE REELорганизира за първи път кметът
Коментари Харесай

Стартира RUSE REEL: Търсят се най-добрите разказвачи на видеоистории за Русе до 100 секунди

Конкурс за ефектни видеоразкази " RUSE REEL " провежда за първи път кметът на Русе Пенчо Милков.

Състезанието е за авторски видеа, които да показват Русе по атрактивен метод, разкривайки хубостта и свободата, на която се любуват жителите му. Награди ще има за тези, които опишат най-хубавата история за Русе.

Участие в RUSE REEL може да вземе всяко пълнолетно лице, както и малолетни (от 14-годишни) със единодушието на родител (настойник). Не е наложително участниците да са родени или да живеят в Русе. Единственото „ изискване “ е да са го посетили най-малко един път и да са подготвени да го покажат по впечатляващ метод. Няма ограничавания в броя на клипчетата, които може да направи всеки от създателите, а присъединяване в състезанието е изцяло гратис.

Видеото и текстът към него (ако има подобен – в рекламен текст, послание/слоган, субтитри) не би трябвало да нарушават непознати авторски и сродни права, като в същото време са положителни послания. Същото се отнася и за използването на музика. Препоръчва се за основаването на музикалния декор да се търсят мелодии със свободно право за прилагане или да се изтегли платено наличие, при което не са нарушени авторските съглашения.

Продължителността на видеото би трябвало да е 100 секунди и да е с формат MP4, като няма ограничавания в стила - документалистика, изявление, анимация, със или без дикторски глас, със или без надписи, пъстър или черно-бял, водоравен или отвесен проект - значима е русенската история, която създателят споделя.

Желаещите да се включат в състезанието би трябвало да изпратят своите видеотворби на имейл [email protected] с посочени две имена, възраст и телефон за контакт.

Видеоисториите ще се правят оценка по всички критерии, записани в изискванията на състезанието, като основен миг за гласа на журито ще бъде истинското авторско наличие – автентичност на сюжета и положително обръщение за града. Победителите ще бъдат избрани от професионално жури, съставът на което се пази в загадка от съображения за самостоятелност.

Най-добрите разкази ще бъдат оповестени в Instagram профила на състезанието, като за спечелилите са обезпечени и материални награди.

За въпроси по отношение на състезанието можете да пишете на [email protected].

Признай си, че в Русе може да се влюбиш единствено за една секунда, само че сърцето ти да тупти с тази обич 100 години! Покажи на всички това възприятие в 100 секунди!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР