Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) поздрави минния

...
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) поздрави минния
Коментари Харесай

КРИБ подкрепя минната индустрия срещу зеления рекет

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) поздрави минния отрасъл във връзка днешния му празник и съобщи поддръжката си в битката против „ зеления рекет “.

"Като най-големия представител на бизнеса в България КРИБ има подготвеност да Ви поддържа и отсега нататък за реализиране на главните цели и цели в минното дело и в стопанската система на страната като цяло. Един от тях е да продължим дружно да се борим против т. н. „ зелен рекет” на "зелените " организации върху цялата българска стопанска система, с цел да запазим капиталовия интерес към България и да бъдат осъществени значими за страната ни инфраструктурни планове, съобразени с опазването на околната среда ", написа ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев до Минно-геоложката камара, представен от Economic.bg.

"Вие допринесохте за насърчаването на редица начинания и политики, които осигуриха добра вероятност за предприятията от минния отрасъл и покачиха тяхната конкурентоспособност в изискванията на динамичния интернационален пазар ", написа още Домусчиев.

Той акцентира значимостта и структуроопределящата роля на минната промишленост, която обезпечава суровините, които се преработват в страната.

"Цели браншове от националната стопанска система не биха съществували без вашия безрезервен труд. Стабилността в бранша се обуславя от високия професионализъм на заетите в него, привличането на вложения, въвеждането на нови технологии, използването на правилата на корпоративната обществена отговорност във връзка с сигурността на работните места и устойчивото екологично развиване ", споделя още ръководителят на КРИБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР