Конър Макгрегър се закани да се завърне по-силен от всякога

...
Конър Макгрегър се закани да се завърне по-силен от всякога
Коментари Харесай

Макгрегър обеща няколко мача догодина

Конър Макгрегър се закани да се завърне по-силен от всеки път и да взе участие в „ няколко “ мача следващата година. 34-годишният войник сега взе участие в фотоси на филм дружно с холивудската звезда Джейк Гиленхал в римейк на кино лентата от 1989 година „ Крайпътна къща “.

Прословутият, както назовават ирландеца, планираше да се завърне в края на тази година, само че това няма да се случи. Той не дава отговор на нормите за допингпробите при бойците. Макгрегър не се е бил откогато счупи крайници си предишното лято.

Ирландецът пусна в Туитър фотоси на Ислам Махачев и Александър Волкановски с надписа „ моите два остарели колана. На две дребни кърлежчета. Такъв пердах ще има 10 фенове “. Очаква се Махачев и Волкановски да се бият скоро за поясите, които преди притежаваше Макгегър.

My two old belts. On two little ticks. This fight does 10 buys
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA)
„ Да се биеш е по-лесно, в сравнение с да снимаш филми. Има толкоз доста фрагменти, които хората не виждат. Отнема няколко дни с доста повторения. В Холивуд обаче няма различен със качествата, които аз имам и са потребни за този филм. Ще има бокс офис върхове, награди. Моите тлъсти удари на екрана. Наистина съм доста убеден. Когато свърши този филм се връщам. Имам подготвени няколко багра за следващата година. Още преди да излезе кино лентата на екран “, разгласи Макгрегър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР