Конър Макгрегър (21-4) няма право да се бие в октагона

...
Конър Макгрегър (21-4) няма право да се бие в октагона
Коментари Харесай

UFC забрани на Макгрегър да се бие поне един месец

Конър Макгрегър (21-4) няма право да се бие в осмоъгълника в галавечер на UFC до 6 ноември тази година, стана ясно от обичайните медицински забрани след събитията от най-популярната ММА верига. За разлика от него, първенецът Хабиб Нурмагомедов (28-0) не попада в листа, което още веднъж демонстрира какъв брой безапелационна е била успеха на руснака.

Conor McGregor SUSPENDED: UFC star SLAPPED with heavy sanction after Khabib fight - https://t.co/SvA1SANCVd pic.twitter.com/c0d1AhKZNl
— DailyNewsOnline365 (@DNO365) October 9, 2018
Разбира се, един месец наложително неявяване заради медицински аргументи е напълно протоколна активност от страна на лекарския екип на UFC. Макгрегър даже е измежду най-леко отървалите се бойци след UFC 229, защото подгряващите дуели - изключително на Тони Фъргюсън с Антони Петис и на Дерик Люис с Александър Волков - бяха много по-брутални и по-кървави.

We lost the match but won the battle.
The war goes on. pic.twitter.com/CRtPaGfOnn
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) October 8, 2018
Самият Петис предстоящо е с най-голямо наложително неявяване след отчетите на здравната комисия. Той е отвън строя до 5 април 2019 година, или до момента в който фрактурата на носа му не е изцяло излекувана и той не получи здравно позволение.
View this post on Instagram
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 9, 2018 at 3:22am PDT

Доминик Рейес също е с такава възбрана - до 5 април 2019 година, макар че нокаутира в последните секунди Овинс Сен Прьо в Лас Вегас. Той има фрактура на левия крайник и може да се върне по-рано само с позволение на ортопед.

Нокаутраните Сен Прьо и Волков са отстранени до 6 декември 2018 година, с цел да се възстановят от тежките провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР