Конър Макгреър обвини Флойд Мейуедър, че лъже относно хонорарите, които

...
Конър Макгреър обвини Флойд Мейуедър, че лъже относно хонорарите, които
Коментари Харесай

Макгрегър обвини Мейуедър в лъжа

Конър Макгреър упрекна Флойд Мейуедър, че лъже по отношение на хонорарите, които прибира от демонстративни мачове. Парите се отдръпна без да загуби нито един път в кариерата си, като последният му професионален мач бе победа над Макгрегър.

В събота Мейуедър ще се изправи против японеца Микура Аскуара в показателен мач. Американецът разгласи, че ще получи хонорар сред 15 и 20 млн. $ за багра. Парите твърди, че е прибрал 100 млн. $ за предходен показателен мач против Логан Пол. Нещо, което съгласно Макгрегър не е правилно.

„ Мейуедър е цялостен с неистини “, написа ирландеца в Туитър, само че бързо изтри известието. После добави: „ Той твърди, че е взел 100 млн. за спаринг с Пол, а в никакъв случай не влезе в топ 100 листата на Форбс. Той не е взел 20 млн. за цяла година от 2017 година, когато се бихме за последно другояче щеше да е в листата на Форбс. Тоест, не е получавал толкоз пари от 5 година С други думи, единствено неистини “.

Онзи ден Мейуедър разгласи, че ще има реванш против Макгрегър, който е в подготовка и е плануван за 2023 година Когато двамата се срещнаха за последно през 2017, американеца завоюва с механически нокаут в 10-и рунд.

След боят тази събота, Мейуедър има още един показателен мач в Дубай през ноември. Отново против ютуб сензация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР